Sport Košarka

KOŠARKAŠKI KLUB DUBROVNIK

KINESKA POŠTA 'Prava je šteta što nismo dobili utakmicu protiv Crvene zvezde'

KOŠARKAŠKI KLUB DUBROVNIK
Na turneji su nam suparnici Srbija, koju predstavlja Crvena zvezda s igračima do 19 godina. Litva je u Kinu stigla sa selekcijom igrača njihove Prve lige za koju igra i nekoliko starijih, iskusnih igrača. Kina nastupa sa svojom reprezentacijom do 19 godina koju ove godine čeka Svjetsko prvenstvo u Grčkoj. Protiv Crvene zvezde smo vodili više od 30 minuta, ali smo u završnici ostali bez trojice igrača zbog pet osobnih pogrešaka (Domagoj Vrkić, Toni Mustapić i Marko Šarac) te izgubili s 90:86 (16:30, 27:15, 22:21, 25:20). Pred 4000 gledatelja, atmosfera je bila super, odigrali smo baš dobro. Prava je šteta što nismo dobili utakmicu protiv Crvene zvezde. Ali, vjerujem, kad se uigramo kako ćemo biti još bolji - istaknuo je nakon druge utakmice Dubrovnika na kineskoj turneji trener Darko Kunce.

Dubrovnik, koji se za nastup u Kini pojačao s petoricom igrača, na startu turnira u Loudi, pokrajni Hunan, poražen je od 82:72 od reprezentacije Kine do 19 godina, a u posljednjem kolu prvog turnira čeka ih ogled s Litvom. Nakon toga će u još dva grada igrati protiv istih suparnika (ukupno će na kineskoj turneji odigrati devet utakmica).

Protiv Crvene zvezde Dubrovnik je igrao u sastavu: Filip Vujičić (2), Toni Mustapić (3), Jure Boban, Antonio Petrović, Niko Stasjuk, Petar Koprivica (3), Marin Mihalić (5), Domagoj Vrkić (9), Krešimir Radovčić (14), Ivan Perković (2) i Marko Šarac (23).

FOTO Darko Kunce s fizioterapeutom Đorđom Petroniom i pomoćnikom Marom Lučićem
Naslovnica Košarka

Najčitanije

Najnovije