StoryEditorOCM
KošarkaKOŠARKA

NBA Hezonja dvoznamenkast protiv Celticsa: 'Razočaran sam što nikad nismo zaigrali zajedno!'

2. veljače 2019. - 12:37
New York Knicksi su izgubili kod kuće od Boston Celticsa sa 113:99 te upisali svoj 12. uzastopni poraz, zadnju pobjedu su ostvarili 5.. siječnja u Los Angelesu protiv Lakersa, dok im je niz kod kuće još gori - 13. poraz u nizu u Madison Square Gardenu u kojem su zadnji put slavili 1. prosinca protiv Milwaukee Bucksa. Knicksi su dobili samo tri od zadnjih trideset utakmica. Najlošija su momčad lige (10 pobjeda / 41 poraz). Celticsi su pak ostvarili trideset i treću pobjedu. 

Mario Hezonja je u protiv Celticsa za 22 minute ubacio 10 koševa, imao 3 skoka i 2 asistencije. Pogodio je sva četiri šuta za dva, promašio sva četiri šuta za tricu, te bio mirne ruke pogodivši oba slobodna bacanja.

Svjetski mediji prenose izjavu Hezonje, koji se prije utakmice s Celticsima osvrnuo na veliku razmjenu New Yorka i Dallasa, koja je mnoge iznenadila. Podsjetnik, među Mavericksima su preko noći završili Kristaps Porzingis, Tim Hardaway i Courtney Lee, a Knicksi su postali Dennis Smith, DeAndre Jordan i Wes Matthews. Dubrovčanin je izrazio žaljenje što je otišao sjajni Latvijac Porzingis, koji je već duže vrijeme zbog ozljede ligamenata koljena izvan terena (ove sezone uopće nije igrao). Porzingis je izabran na draftu 2015. godine, kad i Hezonja.

- Malo sam razočaran što nikad nismo zaigrali zajedno. Dallas sada može biti prilično ubojita momčad. Okupili su ozbiljnu grupu igrača. Imaju sad trojicu od deset najboljih Europljana koji su ikad igrali u NBA-u - istaknuo je Hezonja. New York Times piše kako je Hezonja dosta razgovarao s Porzingisom, te kako nije osjetio da Latvijac želi otići, a što se ističe nakon razmjene.
19. travanj 2024 08:30