Sport Košarka

KOŠARKA

PRVA HRVATSKA LIGA (Ž) Ragusa odlična u nastavku 

KOŠARKA
Podravac Gigant je dobio prve dvije četvrtine, prvu s 21:19, a drugu s 20:19, ali u nastavku odlična Ragusa, te gost iz Virja nije imao izgleda. Treću četvrtinu ekipa trenerice Cvetane Matić dobila je s 24:12, a posljednju 27:9. Drugo poluvrijeme 51:21 za domaće, koje su tako stigle do svoje druge pobjede, prve kod  kuće. Na kraju je na semaforu pisalo 89:62. Podravac Gigant je ostao na jednoj pobjedi. Upisao je četvrti poraz.

Pet igračica kod Raguse imalo je dvoznamenkasti učinak u napadu. Najviše je ubacila Mihaela Pavlović (22), zatim Živana Janković i Carmen Miloglav (po 19), Katarina Zarač (16) i Ana Haklička (11). Još je koš Podravca Giganta pogađala Dalija Stabile (2). U sastavu su još bile Romana Stojanović, Marija Pocrnjić, Ani Putica, Lucija Papić i Ana Nika Škurla.

Janković i Miloglav su ostvarile 'double double' (Janković 10 asistencija, a Miloglav 11 osvojenih lopti). Janković je imala uz to 7 skokova i 6 ukradenih lopti, Miloglav 6 skokova i 8 asistencija. Zarač, Haklička i Pavlović - svaka po 5 skokova.

U 6. kolu Ragusa je gost Plamen Požege. Na vrhu tablice je Split s 5/0, Ragusa dijeli sedmo mjesto s 2/3.
Naslovnica Košarka

Najčitanije

Najnovije

Južina malo udarila u glavu 

Južina malo udarila u glavu 
Vožnja u krivom smjeru jedan je od ozbiljnijih prometnih prekršaja koji može opasno ugroziti sudionike u prometu...
Južina malo udarila u glavu