Sport Košarka

KOŠARKA

PRVA HRVATSKA LIGA (M) Dubrovnik nestao u zadnjoj četvrtini

KOŠARKA
Drugi poraz Dubrovnika nakon uvjerljive pobjede na startu i više nego dobre igre protiv Sonik Puntamike. Prošlo kolo je izgubio u produžetku u Zagrebu od Agrodalma, a sad je upisao prvi domaći poraz. Kažnjen je za slabu igru. Kaznila ga je Dubrava, koja je s 83:70 slavila u Gospinom polju, te je i dalje na stopostotnom učinku (3/0).

Dubrovnik je pred kraj treće četvrtine imao deset koševa prednosti, početkom zadnje četvrtine vodio sa 60:53, a dvije minute poslije sa 65:58, ali nakon toga su gosti zaigrali zonu. Domaćin nije pogodio baš ništa, a Dubrava baš sve. Dubrovnik nije našao rješenje prije svega za 25-godišnjeg Antu Smolića, centra Dubrave, te je zagrebačka momčad napravila seriju od čak 15:0. Smolić je postigao 21 koš, dok je Filip Šimović ubacio dva više, 23 koša.

Prvi strijelac Dubrovnika bio je Petar Dubelj s 21 košem, Ivan Vodopija je ubacio 16, Jure Boban 12, Nikola Došen 8, Maro Lučić 6, Vlaho Raguž 5, te Filip Vujičić 2. Još su u sastavu trenera Željka Vreće bili Antonio Petrović, Niko Stasjuk, Vedran Soko, Petar Koprivica i Jakov Vujičić.

U 4. kolu, 27. listopada, Dubrovnik je gost Pule 1981., koja ima isti učinak, pobjedu i dva poraza.
Naslovnica Košarka

Najčitanije

Najnovije

Automobil se prevrnuo na krov

Automobil se prevrnuo na krov
Na državnoj cesti D-8 oko 18:00 sati došlo je do teže prometne nesreće u kojoj je ozljeđena jedna osoba. Automob...
Automobil se prevrnuo na krov

Sretan i brz kraj potrage

Sretan i brz kraj potrage
Iz policijske postaje Dubrovnik za Dubrovački vjesnik potvrdili su kako je portaga za 10-godišnjom djevojčicom, ...
Sretan i brz kraj potrage