StoryEditorOCM
KošarkaKOŠARKA

PREDKADETI PH Poraz na startu

27. travnja 2018. - 10:54

Porazom su predkadeti Dubrovnika, dječaci do 15 godina, počeli nastup u Zagrebu na polufinalnom turniru skupine 'B' Prvenstva Hrvatske. U 1. kolu poraženi su sa 78:63 od Košarkaške akademije Osijek, prvaka skupine Istok. Uz KA Osijek i Dubrovnik, četvrtoplasirani sastav skupine Jug, u skupini II zagrebačkog turnira su još Rudeš, drugoplasirani sastav skupine Centar te Stoja, drugoplasirana ekipa skupine Zapad.

Dubrovnik u petak, 27. travnja, igra sa Stojom, a u subotu, 28. travnja, s Rudešom. Prva dva mjesta u skupini vode u polufinale, a dva najbolja sastava turnira, finalisti, plasirat će se na finalni turnir PH. Rudeš je u 1. kolu dobio Stoju sa 60:56.

U skupini I zagrebačkog turnira su Split, pobjednik skupine Jug, Vindija, drugoplasirana ekipa skupine Sjever, Mladost, petoplasirani sastav skupine Centar te domaćin turnira, Cedevita, trećeplasirana ekipa skupine Centar.

Polufinalni turnir skupine 'A' igra se u Rijeci (Cibona, Šibenik, Radnik, DOŠK Drniš, Kvarner 2010., Zadar, Dubrava i Slavonski Brod 1946.).

FOTO Jakov Vujičić (Dubrovnik)

Čak 20 skokova Lambete
Dubrovnik je u porazu 78:63 protiv Košarkaške akademije Osijek igrao pod vodstvom trenera Mara Lučića u sastavu: Marko Živković, Ante Smoljko, Luka Kriste (25), Mato Kapović (6), Ivan Bogdanović (4), David Žakula (2), Nikša Milivojević, Frano Maštrapa (3), Mateo Lambeta (9) i Jakov Vujičić (14). 

Mateo Lambeta je imao čak 20 skokova, Luka Kriste je bio i prvi asistent Dubrovnika sa 4 asistencije...

20. travanj 2024 02:14