Sport Košarka

KOŠARKA

NBA Hezonja i dalje napreduje, u 10 od zadnjih 14 utakmica dvoznamenkast u napadu!

KOŠARKA

Milwaukee Bucks je dobio u svom domu Orlando Magic sa 110:103. To je šesti poraz u nizu Magica, dvadeset i šesti u posljednjih trideset utakmica, a ukupno trideseti ove sezone u 42 odigrane utakmice. Sezonu je Magic počeo sa 6/2, potom imao 8/4, a sad je na omjeru pobjeda i poraza 12/30.

Mario Hezonja nije protiv Bucksa počeo u petorci, ali je na kraju proveo najviše minuta na parketu (30) te potpisao nekoliko odličnih poteza. Opet je bio dvoznamenkast u napadu. Postigao je 13 koševa, pogodio 6 od 10 šuteva iz igre (šut za dva 5/8, za tricu 1/2). Imao je četiri skoka, jednu asistenciju, jednu izgubljenu i dvije osvojene lopte. Dok je bio na parketu Magic je bio bolji od Bucksa s 10 koševa razlike!

Hezonja je opet na službenoj stranici kluba uvršten u tri najbolja igrača Magica na utakmici. Uz njegovo ime stoji kako 'i dalje napreduje u svojoj trećoj NBA sezoni' te se ističe podatak od 60 posto šuta iz igre protiv Bucksa, kao i činjenica da je u deset od zadnjih četrnaest utakmica imao dvoznamenkasti učinak u napadu.

Magic je 48 sati nakon gostovanja u Milwaukeeu – gost Washington Wizardsa.

FOTO
Mario Hezonja na NBA All Star Weekendu 2016. u Torontu

Naslovnica Košarka

Najčitanije

Najnovije