Sport Košarka

KOŠARKA

B-TRAVEL WABA LIGA (Ž) 'Parni valjak' u Gospinom polju

KOŠARKA

Sportska televizija je prikazala u dva navrata snimku ogleda Cinkarna Celje – Ragusa. Dubrovačka ekipa je svoj povratak nakon gotovo deset godina u B-Travel WABA ligu imala kod braniteljica naslova, najbolje slovenske ekipe. Poražena je uvjerljivo s 99:41.

Sedam dana poslije ekipu trenera Zdravka Kitina čeka nova utakmica u regionalnoj ligi, i to kod kuće, a suparnik je beogradski Partizan 1953., koji je na startu natjecanja u skupini 'B' kod kuće dobio najbolju hrvatsku ekipu, zagrebački Medveščak sa 4 koša razlike (65:51). Preostala dva sudionika skupine 'B' su bugarska Montana i srpsko Kraljevo. Bugarke su kod kuće s 82:61 pobijedile Kraljevo u 1. kolu.

Ragusa prvu domaću utakmicu u regionalnoj ligi protiv beogradske ekipe dočekuje bez dvije Zadranke, Ine Marin i Marte Erslan, koje za dubrovački klub igraju samo A-1 hrvatsku ligu i Kup Hrvatske 'Ružica Meglaj Rimac'. Između utakmica 1. i 2. kola B-Travel WABA Lige, gostovanja u Celju te ogleda protiv Partizana 1953. (nadimak kluba je 'Parni valjak') kod kuće Ragusa je dobila u Gospinom polju Požegu sa 65:53 u utakmici 2. kola A-1 hrvatske lige (dubrovačka ekipa je u 1. kolu bila slobodna zbog odustajanja Kvarnera).

Utakmica Ragusa - Partizan 1953. igra se u Sportskoj dvorani u srijedu, 11. listopada, s početkom u 18 sati (još igraju: Montana 2003. – Cinkarna Celje te Kraljevo – Medveščak).

Naslovnica Košarka

Najčitanije

Najnovije