StoryEditorOCM
KošarkaKOŠARKA

STIŽE CIBONA U GOSPINO POLJE Dubrovnik vratio trojicu

1. rujna 2017. - 02:12

Košarkašima Dubrovnika u goste stiže zagrebačka Cibona. U Gospinom polju bi se trebalo igrati u nedjelju, 17. rujna. 'Vukove' je nedavno preuzeo 61-godišnji Slobodan Piksi Subotić. Potpisao je dvogodišnji ugovor s hrvatskim doprvakom.

Subotić, koji je igrao za ljubljansku Olimpiji i solunski Aris, trenersku karijeru počeo je sredinom 90-ih u Grčkoj. Vodio je najjače grčke klubove: Aris, AEK, Panathinaikos, Panionios, PAOK i Olympiacos, zatim slovensku reprezentaciju, a već je bio trener hrvatskih klubova, Splita i Cedevite. Četiri godine je proveo na klupi prvaka Libanona.

Dubrovnik, A-2 ligaš, prije dva tjedna je počeo s pripremama za novu sezonu. Željko Vreća je trener, Maro Lučić pomoćnik, a šef struke Darko Kunce. 

Ivan Vodopija
 (na slici) opet se vratio u Dubrovnik. Od 2010. do 2014. je bio u Zagrebu, prvo sezonu u dresu Gorice, a potom tri u dresu Dubrave. U ljeto 2016. opet je napustio matični klub. Otišao je u A-1 ligaša Škrljevo. Vraća se i 28-godišnji Mario Hajdić, četiri godine stariji od Vodopije. Nekadašnji mladi reprezentativac je opet na parketu. Počeo je trenirati te bi i on trebao pomoći Dubrovniku u novoj sezoni. Novo (staro) ime u Gospinom polju je i Stipe Režić, koji nije dijete Dubrovnika, ali je već igrao za dubrovački klub. Režić stiže iz Kaštela.

Nova sezona u A-2 ligi trebala bi početi krajem listopada.

25. travanj 2024 12:36