StoryEditorOCM
KošarkaKOŠARKA/REPREZENTACIJE DO 20 GODINA

DOBILi I RUSIJU Utakmica Hrvatska - Crna Gora je finale turnira u Gospinom polju!

25. lipnja 2017. - 00:14

Hrvatska je na startu međunarodnog turnira za igrače do 20 godina, koji se igra u Dubrovniku, dobila Sloveniju u produžetku s 81:79, a u 2. kolu Rusiju sa 60:59. Leo Čižmić je s 10 koševa protiv Rusije bio prvi strijelac. Igrao je i Dubrovčanin Petar Dubelj, koji je za 8 minuta provedenih u igri imao jedan skok i jedan neuspješan šut za tricu. Hrvattska koju vodi Damir Rajković početkom idućeg mjeseca nastupa na Europskom 'B' prvenstvu u rumunjskoj Oradei gdje će grati i Rusija, dok su preostale dvije reprezentacije dubrovačkog turnira, Slovenija i Crna Gora, sudionice 'A' EP-a.

U drugoj utakmici turnira Dubrovnik 2017. u subotu, 24. lipnja, Crna Gora je sa 77:60 savladala Sloveniju te je i ona kao i Hrvatska na dvije pobjede u dva nastupa tako da će prvi ogled posljednjeg, 3. kola, koji se igra u nedjelju, 25. lipnja, u 17 sati između Hrvatske i Crne Gore odlučiti o pobjedniku turnira. Druga utakmica posljednjeg kola između Slovenije i Rusije (19 sati) odlučuje tko će biti treći, a tko četvrti.

Subotnje utakmice u Gospinom polju došao je pogledati između ostalih i jedan od najboljih hrvatskih trenera Jasmin Repeša

25. travanj 2024 10:34