StoryEditorOCM
KošarkaKOŠARKA/ZAVRŠNICA DRŽAVNOG PRVENSTVA

NAJUGODNIJE IZNENAĐENJE ŽELI PRIREDITI JOŠ JEDNO To je Dubrovnik, koji igra najljepšu košarku!

8. travnja 2017. - 11:40

Iznenadili su ugodno sve plasmanom na Final four. Dobili pritom pohvale kako su igrali najljepšu košarku. Najniža su momčad prvenstva. Sad će pokušati napraviti još jedno iznenađenje. Uspiju li u tome, vratit će se iz Slavonskog Broda, sa završnice državnog prvenstva s medaljom, prvom u povijesti za dubrovački klub. Riječ je o kadetima Košarkaškog kluba Dubrovnik, koji u subotu, 8. travnja, s početkom u 16.45 sati igraju polufinale prvenstva Hrvatske protiv Splita.

Prije nego Dubrovnik i Split izađu na parket dvorane u Slavonskom Brodu, već će se znati prvi finalist, odnosno sastav koji će igrati za treće mjesto. Prvo polufinale kadeta između Cedevite i Cibone počinje u 14.45 sati. U nedjelju, 9. travnja, utakmica za treće mjesto je u 11, a finale u 13 sati.

Dubrovnik je u Slavonskom Brodu u kompletnom sastavu koji je potpisao plasman na Final four državnog prvenstva. Pod vodstvom trenera Pera Jejina i Željka Vreće igrat će Antonio Petrović, Marko Ajduković, Petar Koprivica, Lovro Tolj, Niko Stasjuk, Dominik Šiško, Jakov Vujčić, Domagoj Vuletić, Leonardo Ferri, Marko Radulović, Marin Frka i Karlo Kalafatović.

Prošle godine su kadeti i juniori Dubrovnika bili šesti odnosno peti u Hrvatskoj. Sad su kadeti među četiri najbolja što je četvrti put u povijesti prvenstava Hrvatske kako je Dubrovnik s mlađim uzrastima među četiri, sudionik završnog turnira.

16. travanj 2024 14:21