Sport Košarka

KOŠARKA/ZAVRŠNICA DRŽAVNOG PRVENSTVA

NAJUGODNIJE IZNENAĐENJE ŽELI PRIREDITI JOŠ JEDNO To je Dubrovnik, koji igra najljepšu košarku!

KOŠARKA/ZAVRŠNICA DRŽAVNOG PRVENSTVA

Iznenadili su ugodno sve plasmanom na Final four. Dobili pritom pohvale kako su igrali najljepšu košarku. Najniža su momčad prvenstva. Sad će pokušati napraviti još jedno iznenađenje. Uspiju li u tome, vratit će se iz Slavonskog Broda, sa završnice državnog prvenstva s medaljom, prvom u povijesti za dubrovački klub. Riječ je o kadetima Košarkaškog kluba Dubrovnik, koji u subotu, 8. travnja, s početkom u 16.45 sati igraju polufinale prvenstva Hrvatske protiv Splita.

Prije nego Dubrovnik i Split izađu na parket dvorane u Slavonskom Brodu, već će se znati prvi finalist, odnosno sastav koji će igrati za treće mjesto. Prvo polufinale kadeta između Cedevite i Cibone počinje u 14.45 sati. U nedjelju, 9. travnja, utakmica za treće mjesto je u 11, a finale u 13 sati.

Dubrovnik je u Slavonskom Brodu u kompletnom sastavu koji je potpisao plasman na Final four državnog prvenstva. Pod vodstvom trenera Pera Jejina i Željka Vreće igrat će Antonio Petrović, Marko Ajduković, Petar Koprivica, Lovro Tolj, Niko Stasjuk, Dominik Šiško, Jakov Vujčić, Domagoj Vuletić, Leonardo Ferri, Marko Radulović, Marin Frka i Karlo Kalafatović.

Prošle godine su kadeti i juniori Dubrovnika bili šesti odnosno peti u Hrvatskoj. Sad su kadeti među četiri najbolja što je četvrti put u povijesti prvenstava Hrvatske kako je Dubrovnik s mlađim uzrastima među četiri, sudionik završnog turnira.

Naslovnica Košarka

Najčitanije

Najnovije