StoryEditorOCM
KošarkaKOŠARKA/PH KADETI

DRUGA POBJEDA DUBROVNIKA Dobili Ribola Kaštelu te čekaju

18. ožujka 2017. - 17:47

Dubrovnik je s 84:51 savladao Ribola Kaštelu u posljednjem, 3. kolu natjecanja u skupini polufinalnog turnira kadetskog prvenstva Hrvatske, koji se igra u Bjelovaru te sad čeka kako će završiti posljednja utakmica skupine u kojoj se sastaju domaćin, Bjelovar i zagrebačka Cedevita. Pobjeda Cedevite vodi Dubrovnik u polufinale u kojem bi kao drugoplasirani sastav skupine igrao s pobjednikom druge skupine. Dubrovnik je u skupini ostvario dvije pobjede (Bjelovar i Ribola Kaštela) i jedan poraz (Cedevita).

Protiv Ribola Kaštele je na poluvremenu vodio 17 koševa prednosti (40:23). Najveća prednost Dubrovnika je konačnih 33 razlike, koju je pogodivši tricu sa zvukom sirene postavio Leonardo Ferri.

Pod vodstvom trenera Pera Jejine i Željka Vreće Dubrovnik je protiv Ribola Kaštela igrao u sastavu: Niko Stasjuk (11), Antonio Petrović (19), Marko Radulović (5), Marko Ajduković (6), Petar Koprivica (5), Jakov Vujičić (10), Domagoj Vuletić, Leonardo Ferri (3), Lovro Tolj (15), Dominik Šiško, Marin Frka (10)  i Karlo Kalafatović. Petrović i Tolj su ostvarili 'double double' (obojica po 10 skokova). Stasjuk i Koprivica bili su prvi razigravači (obojica po 5 asistencija).

U drugoj skupini su FSV Rijeka, Zadar, Mladost i Belišće
 

20. travanj 2024 18:13