StoryEditorOCM
KošarkaKOŠARKA/NBA

17 MINUTA U NEW ORLEANSU Hezonja pogodio obje trice

19. siječnja 2017. - 09:04

Novi težak poraz Orlando Magica. Izgubio je u New Orleansu sa 118:98 te je dvanaestodnevnu turneju u kojoj je promijenio pet gradova i odigrao šest utakmica u nizu u gostima zaključio s jednom pobjedom (Portland) i pet poraza (LA Lakers, LA Clippers, Utah Jazz, Denver i New Orleans) . Orlando Magica je izgubio zadnje tri utakmice, devet od zadnjih jedanaest. Iako je i dalje dvanaesta momčad Istoka, sad ima 17 pobjeda i 27 poraza, doigravanje mu je sve dalje i dalje. Chicago, koji drži osmo mjesto na Istoku, posljednje koje vodi u doigravanje, ima četiri pobjede više, a odigrao je utakmicu manje (21 pobjeda / 22 poraza). Naravno, još je dosta do kraja. Magic ima odigrati još 38 utakmica.

Mario Hezonja je protiv Pelicansa igrao 17 minuta te postigao 8 koševa (šut iz igre 3 od 5 od čega je pogodio obje trice), imao 5 skokova, 1 asistenciju i 1 izgubljenu loptu. Bila je ovo druga utakmica u nizu kako mu je trener Franck Vogel dao pristojnu minutažu. Prije dva dana je igrao više od 20 minuta u Denveru.

Magic sad igra tri utakmice u nizu kod kuće, i to 20. siječnja stiže Milwaukee, 22. siječnja Golden State, a 24. siječnja Chicago. Ove sezone Magic je izgubio obje utakmice od Bucksa, protiv Chicaga ima 0:1, dok će 24. siječnja prvi put igrati protiv Stephena Curryja, Kevina Duranta i ekipe, aktualnih doprvaka i trenutno najbolje momčadi lige (36 pobjeda/6 poraza).

20. travanj 2024 07:29