StoryEditor
Hajduknema produljenja

Vučurov oproštaj u Velikoj Gorici? Tudor ga je vratio u kadar zbog problema s ozljedama i kartonima

28. lipnja 2020. - 15:09
Vlado Kos/Hanza media

Stipe Vučur našao se na klupi u 2:1 pobjedi protiv Slaven Belupa. Već je od ranije poznato kako „bijeli” neće produljiti suradnju s iskusnim stoperom kojem ugovorna obveza ističe krajem ovog mjeseca, kao što su nekim igračima u istoj situaciji ugovor produžili do kraja sezone (Hamza Barry).

Stoga se pomalo iznenađujuće pojavio 28-godišnjak na klupi, nakon što ga nije bilo u zapisniku od početka nastavka prvenstva poslije prisilne pauze zbog koronavirusa. Uslijed serije ozbiljnijih ozljeda u zadnjoj liniji koje su iz kadra izbacile Nihada Mujakića i Stefana Simića, ukazala se potreba da se Vučur kao svojevrstan osigurač nađe na klupi, a pored ipak neiskusnijih drugih opcija za zadnju liniju Stipe Radića i Lumbardha Dellove. Ozljede Mujakića i Simića nisu ništa promijenile po pitanju ugovornog statusa Vučura, mladi Vušković je poput rutinera prigrabio mjesto u prvih 11.

Za ogled kod Gorice u utorak 30. lipnja zbog tri žuta kartona trener Igor Tudor ostao je i bez Kristiana Dimitrova. Zanimljivo, baš istog dana ističe Vučuru ugovor. Hoće li kraj ugovora s Hajdukom dočekati s momčadi na povratku iz Velike Gorice ili je ogled sa Slavenom već bio oproštaj?

Izdvojeno

06. kolovoz 2020 04:57