StoryEditorOCM
Hajdukjednokratno hlađenje

Ivanković bez milosti: evo zašto su Sahiti i Diallo preskočili utakmicu Hajduka i Varaždina

Piše slaven alfirević
6. svibnja 2024. - 20:48

Bilo je to jednokratno hlađenje za Ismaela Dialla i Emira Sahitija, Hajdukove prvotimce.

Premda su mnogi u izostanku lijevog beka iz Bjelokosne obale shvatili da je on svoje za "bijele" već odradio i da mu se Hajduk zahvalio, ne da se Diallo, tvrda je kost, opet će konkurirati.

Ujedno, za Sahitija se moglo čuti da je i on svoje odigrao, jer je usmjeren na prodaju u inozemstvo već ovog ljeta, ali koliko doznajemo obojica se vraćaju u konkurenciju za nastup Hajduka u Puli. Možda neće biti u kadru za iduću sezonu, ali o tom potom. Na idućem treningu u utorak trebali bi opet biti "u normali", vraćeni u pogon.

Trener Jure Ivanković je objasnio kako su obojica "iskočila iz tračnica", glede urednog ponašanja, ali to ne znači ništa strašno, a najmanje da je došlo do sukoba.

U modi su ćakule, sad još više kad Hajduku nikako ne, pa ne ide, pa se i od buhe pravi slona, a u ovom slučaju treba reći da su obojica nevoljkim gestama ojadili trenera koji im to nije želio tolerirati.

Diallo nije bio nešto zadovoljan, prigovorio je, što treneru nije sjelo, a Sahiti nakon što je pretrpio udarac na treningu, sam se uputio u svlačionicu, a da se nije javio "idem ja". Nije to bilo u redu, pa su jednu utakmicu preskočili. Ni više, ni manje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2024 12:11