StoryEditorOCM
OstaloSVE JE SPREMNO ZA OSMO IZDANJE MALONOGOMETNOG TURNIRA ŽUPSKIH MJESTA

ŽDRIJEB U ČETVRTAK U ONE SUITE HOTELU Brašina brani naslov, a zna se tko joj ga sve želi 'oteti'!

22. siječnja 2020. - 11:59
Brašina, Gornja Čibača, Brgat, Bjelice, Fix Čibača, Mini Čibača, Čelopeci, Pod Petračom, Postranje, Mljekara, Srebreno, Popolica, Krstac/Trgovište, Mišići/Zona, te Soline/Plat – to je petnaest momčadi koje će nastupiti na ovogodišnjem osmom po redu malonogometnom turniru Župskih mjesta, koje se igra u dvorani Osnovne škole Župa dubrovačka.

Sustav natjecanja se zna – četiri skupine od čega će u tri biti po četiri momčadi, a u jednom tri. Nositelji skupina su Brašina, Gornja Čibača, Brgat i Bjelice, redom to su četiri najbolje momčadi turnira 2019. godine. Pobjednici skupina osigurat će četvrtfinale, dok će drugoplasirani i trećeplasirani razigravati za plasman među osam najboljih.

Ždrijeb skupina je u četvrtak, 23. siječnja, u One Suite hotelu s početkom u 19 sati. Turnir počinje u subotu, 25. siječnja, u 17 sati. Utakmice 2. kola igrat će se u nedjelju, 2. veljače, a 3. kola u nedjelju, 9. veljače. U razigravanju za plasman u četvrtfinale 'križaju' se skupine 'A' i 'C', te 'B' i 'D'. U četvrtfinalu će pobjednik skupine 'A' na boljeg iz ogleda u kojem igraju drugi iz skupine 'D' i treći iz skupine 'B'. Zatim, pobjednik skupine 'B' će na pobjednika u kojem se sastaju drugi iz 'C' i treći iz 'D', pobjednik skupine 'C' čeka pobjednika drugi iz 'B' i treći iz 'D', a pobjednik skupine 'D' će za polufinale igrati protiv pobjednika ogleda između drugog iz skupine 'A' i trećeg iz skupine 'C'. Potom, u polufinalu pobjednik prvog četvrtfinala u kojem je pobjednik skupine 'A' čeka pobjednika trećeg četvrtfinala u kojem je pobjednik skupine 'C'...

Brašina je prošle godine prekinula niz uspjeha sastava iz Čibače, koji su osvojili svih šest prethodnih izdanja turnira. Nakon što je Gornja Čibača bila najbolja u prva tri izdanja, Mini Čibača je osvojila četvrto izdanje turnira, a FIX Čibača peto i šesto.

FOTO Brašina - pobjednik turnira Župskih mjesta 2019. godine
16. travanj 2024 20:09