StoryEditorOCM
OstaloNOVI POTEZ UPRAVE MALONOGOMETNOG KLUBA SQUARE

SQUARE OPET OTVORIO TAKUJIN, STIŽE PROFESOR TJELESNOG I NUTRICIONIST Pojačanje ravno iz Pariza, Pele ga zna, skupa su igrali u dresu Cartagene!

16. siječnja 2020. - 15:56
Square želi ispisati povijest. Prvi put osvojiti naslov prvaka Hrvatske. Uprava 'crveno plavih' na čelu sa Željkom Ragužom zbog toga ne spava. Sad je povukla novi potez. Dovela je iskusnog, 37-godišnjeg Španjolca Jose Carlosa Lopeza Lozana, koji je rođen 31. srpnja 1983. godine. Jose Carlos, to mu je pisalo na dresu, igra na poziciji pivota. Prvi dio tekuće sezone proveo je u Sportingu iz Pariza. Pravo nastupa za Square imat će od 12. kola Prve hrvatske lige i ogleda protiv Crnice u Šibeniku.

U karijeri je Jose Carlos punih 16 sezona proveo u najjačoj ligi svijeta, a stoji podatak kako je po jednu sezonu igrao u Italiji i Engleskoj te sad polusezonu u Francuskoj. Gledajući brojke stoji kako je u sezoni 2017./18. u dresu Cartagene nastupio 33 puta i postigao 13 pogodaka, a kako je najbolji napadački učinak imao u dresu Zaragoze u sezoni 2015./16. kad je u 32 nastupa postigao 17 pogodaka. 

Jose Carlos, koji je učitelj tjelesnog odgoja, te nutricionist (stručnjak za prehranu), u dresu Cartagene u sezoni 2017./18. igrao je skupa s Brazilcom Peleom, koji je u ljeto 2018. stigao u redove Squarea i koji je od tada prvi topnik 'crveno plavih'. 

Španjolac ne spada u kvotu 'stranaca' jer dolazi iz EU. Square tako i dalje ima trojicu igrača izvan EU, dva Brazilca (Pele i Keko), te Makedonca Micevskog, koji je zatražio hrvatsku putovnicu. U domaćem prvenstvu u jednoj utakmici Square može računati na dvojicu igrača izvan EU.
25. travanj 2024 19:16