StoryEditorOCM
OstaloODBOJKA

REGIONALNO JUNIORSKO PRVENSTVO Dubrovnik osvajanjem prvog mjesta u skupini 'A' stigao na korak do plasmana na državno prvenstvo!

27. prosinca 2019. - 17:50
Odbojkašice Dubrovnika su na korak do plasmana na završni turnir juniorskog prvenstva Hrvatske. Na regionalnom prvenstvu, koje se igra u Splitu, osvojile su prvo mjesto u skupini 'A' te izborile polufinale. Prvo su ovog petka u skupini s 3:2 u setovima slavile protiv Splita, prvog favorita prvenstva, a nakon toga s 3:0 nadigrale Kaštel Lukšić. U subotu, 28. prosinca, čeka ih od 10 sati u Poljudu ogled protiv odbojkašica Marina Kaštela, koje su bile najbolje u skupini 'B'.

Drugi putnik na završni turnir državnog prvenstva bit će bolji iz drugog polufinala u kojem se sastaju Split, koji je bio najbolji drugi u tri skupine regionalnog prvenstva i Sinj, koji je bio pobjednik skupine 'C'. 

Pod vodstvom Mirjane Vreće i Marine Radić juniorke Dubrovnika su pobjede protiv Splita i Kaštel Lukšića izborile igrajući u sastavu: Doris Buzolić, Ema Šušić, Hana Dilberović, Ivana Ivaniš, Karla Burđelez, Katarina Drobac, Martina Vreća, Mara Šilje, Matea Daničić, Mia Njavro, Nina Jakić, Nora Gustin, Nora Đurić i Petra Ramić.
24. travanj 2024 12:37