StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

DRUGA HL - JUG Prvi domaći poraz Omble, i to u zadnjoj utakmici u 2019. godini

15. prosinca 2019. - 11:47
Prvi domaći poraz Omble. Torcida, koja je stigla sa samo dvije zamjene u dvoranu Osnovne škole Mokošica, prva je ove sezone uspjela doći do pobjede kod dubrovačkog drugoligaša, koji je u prethodne četiri domaće utakmice ostvario tri pobjede i jedan remi.

Petar Duran je doveo Omblu u vodstvo u 14. minuti. Bio je to jedini pogodak u prvom poluvremenu viđen na parketu dvorane u Mokošici. U 28. minuti Ombla je uspjela izjednačiti. Strijelac je bio Pero Ševo. Šest minuta poslije, a šest minuta prije kraja utakmice Ante Šalov je pogodio za vodstvo Torcide 2:1. Domaćin je, očekivano, zaigrao na sve ili ništa u nastojanju da izjednači rezultat. To se nije dogodilo. Što više, u posljednjim trenucima utakmice još se jednom zatresla mreža Omble, i to je uspio vratar Torcide Dino Karaman.

Za Omblu su protiv Torcide igrali Marko Ilić, Leo Bogdanović, Domagoj Ljubšić, Pero Ševo, Mateo Vodopić, Ivo Vlahušić, Antun Bačić, Frano Vlahušić, Dominik Gustin, Borna Tikvica i Andro Drašković.

Ombla je u prvom dijelu sezone ostvarila po četiri pobjede i poraza te tri remija, postigla je 31, a primila 30 pogodaka. Skupila je 15 bodova. Torcida je uspjehom u Mokošici stigla do učinka od 16 bodova. Deset bodova više od Omble osvojio je Murter, koji je jesenski prvak, s bodom više od drugih Jezera. Na začelju su Konoba Tomić sa 6 bodova i Mejaši s tri boda i utakmicom manje.

Nastavak prvenstva je 25. siječnja 2020. godini. Ombla u tad 12. kolu domaćin Bačvicama.
25. travanj 2024 17:18