StoryEditorOCM
OstaloDRUGA HRVATSKA MALONOGOMETNA LIGA - JUG

AJDE JEDNOM, AJDE DVAPUT, ALI... Nevjerojatno što je Ombla uspjela u samo devet dana!

8. prosinca 2019. - 23:33
Ombla je u Vodicama odigrala 3:3 kod Heroja 2007. u 8. kolu južne skupine Druge hrvatske lige. Bilo je to 29. listopada. Potom je četiri dana poslije u Mokošici ugostila Kijevo te opet odigrala 3:3, a sad je isto uspjela u Trogiru protiv istoimenog domaćina. U devet dana, tri utakmice, sve tri rezultatom tri - tri!

U Vodicama je tri puta vodila, a Heroji 2007. su tri puta uspjeli anulirati minimalnu prednost ekipe iz Mokošice, koja je protiv Kijeva gubila s 2:0, pa povela s 3:2 da bi na kraju primila još jedan pogodak, a sad u Trogiru domaćin je vodio s 1:0 od 4. minute. Četiri minute poslije Ombla je izjednačila pogotkom Iva Vlahušića. Zatim do kraja poluvremena još dva pogotka Trogira, a niti jedan Omble koja je dobila nastavak s 2:0. Leo Bogdanović je pogodio u 27. minuti, a minutu poslije Mateo Vodopić. Mreže se nisu tresle u preostalih dvanaest minuta. Ostalo je, kad je u pitanju Ombla, (opet) 3:3. 

Bod u Trogiru u 10. kolu Ombla je izborila u sastavu: Matija Zore, Borna Tikvica, Pero Ševo, Antonio Noković, Mateo Vodopić, Ante Franković, Ivo Vlahušić, Leo Bogdanović, Dominik Gustin, Andro Drašković i Marko Ilić. 

Ombla ima 15 bodova - četiri pobjede, po tri neodlučena rezultata i tri poraza. Murter vodi s 25 bodova, Jezera su druga. Imaju 21 bod, ali i utakmicu manje...

U zadnjem kolu prvog dijela Ombla dočekuje Torcidu.
24. travanj 2024 20:15