StoryEditorOCM
OstaloPRVA HRVATSKA MALONOGOMETNA LIGA

JEDANAEST SEKUNDI Square tri puta imao dva pogotka prednosti, ali je na kraju izgubio dva od tri boda u Vrgorcu

7. prosinca 2019. - 21:32
Haron Džanković je pogodio u 6. minuti, a tri minute poslije mrežu Vrgorca zatresao je i Josip Nebergoj te je Square na poluvremenu imao vodstvo 2:0 na terenu gdje je prošle sezone, istaknuo je to trener 'crveno plavih' Antun Bačić, doživio najbolniji poraz. Tu se u polufinalu doigravanja oprostio od toliko željenog nastupa u velikom finalu i borbe za naslov prvaka. 

U nastavku utakmice u Vrgorcu za bodove u 8. kolu Prve hrvatske lige Square je imao još dva puta dva pogotka viška (Mirko Hrkač u 28. minuti pogodio za 3:1, a Pele u 34. minuti za 4:2), međutim, 'crveno plavi' nisu uspjeli sačuvati prednost te se iz Vrgorca vratiti sa sva tri boda. Na kraju je bilo 4:4. Domaćin je izjednačio jedanaest sekundi prije kraja utakmice. Square je tako osvojio (samo) bod uoči najtežeg gostovanja u sezoni. U srijedu, 11. prosinca, igra u Makarskoj protiv aktualnog prvaka, Novo vrijeme Apfel, zaostatak iz 6. kola. 

Dubrovačka momčad ima 14 bodova (četiri pobjede, dva remija i jedan poraz) i nalazi se na četvrtom mjestu. Novo vrijeme Apfel vodi s 18 bodova (šest pobjeda i jedan poraz). Crnica je druga sa 16 bodova (pet pobjeda, remi i dva poraza), dok je treći Olmissum s 15 bodova (pet pobjeda i tri poraza). Crnica je u 8. kolu slavila sa 4:3 u gostima protiv Alumnusa, a Novo vrijeme Apfel je kod kuće s 2:0 dobilo Olmissum. Crnica i Olmissum su odigrali po osam utakmica, a Novo vrijeme Apfel i Square po sedam.

Nakon što u srijedu odigra utakmicu u Makarskoj, Square u petak, 13. prosinca, dočekuje u posljednjem kolu prvog dijela AFC Universitas. 
18. travanj 2024 20:45