Sport Ostalo

PLIVAČKI KLUB JUG

BOŽIĆNO KLUPSKO PRVENSTVO Lijepa tradicija se nastavila...

PLIVAČKI KLUB JUG
Lijepa tradicija se nastavila. Na Bazenu u Gružu održano je tradicionalno Božićno prvenstvo Plivačkog kluba Jug. Članovi kluba, kojih je više od 300, pokazali su što su naučila tijekom godine na izmaku. Na radost najmlađih navratio je do bazena i sveti Nikola…

Nastupe plivačica i plivača Juga, malih i velikih, pratili su s tribina članovi njihovih obitelji, prijatelji.

- Osim ribica, naših najmlađih članova, svi ostali su plivali po jednu disciplinu. Plivačice i plivači prve godine 25 leđno, oni druge godine 25 slobodno, oni treće godine 50 metara slobodno, a naši najstariji natjecatelji su plivali 100 mješovito - istaknuo je Frane Ćirak, šef struke Plivačkog kluba Jug.

Najbolje Jugove plivače do kraja 2019. godine, koja je bila rezultatski itekako uspješna, čeka od 14. do 16. prosinca, državno prvenstvo u malom, 25-metarskom bazenu, koje će se održati u splitskom Poljudu. 

- Ukupno četrnaest naših članova ima normu za nastup na državnom u 25-metarskim bazenima, a trojicu naših plivača odmah nakon nastupa u Splitu čeka od 18. do 21. prosinca nastup u Mađarskoj na velikom međunarodnom mitingu u 50-metarskom bazenu. U Mađarskoj će naša dva reprezentativca, Mario Šurković i Michel Brassard, pokušati već sad isplivat normu za velika natjecanja, koja se održavaju iduće godine, dok će Đivo Damić pokušat izboriti mjesto u reprezentaciji - rekao je Ćirak.
Naslovnica Ostalo

Najčitanije

TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)

TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)
Osmijeh je zamijenila tuga. Napustio nas je noćas, nešto iza ponoći, Andro Zarač, dijete grada, rođen 6. siječnj...
TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)

Najnovije

Dubrovnik primjer dobre prakse u turizmu

Dubrovnik primjer dobre prakse u turizmu
Zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić sudjelovala je na uvodnoj konferenciji strateškog projekta SMARTMED, održa...
Dubrovnik primjer dobre prakse u turizmu