Sport Ostalo

ŽUPANIJSKA MALONOGOMETNA LIGA

RIVA JE (I DALJE JEDINA) STO POSTO Dominik Glavinić raspoloženiji od Sokola, za poraz ne znaju ni Cavtat, ni Duba Konavoska! 

ŽUPANIJSKA MALONOGOMETNA LIGA
Riva je i dalje na stopostotnom učinku. Jedina. Dobila je i petu utakmicu, a suparnik je bio Sokol. Slavila je sa 7:3. Junak nove pobjede zove se Dominik Glavinić, koji je postigao pogodak više od suparnika. Pogađao je za 2:0, 3:1, 4:2 i 6:3. Petar Lončar je bio strijelac za 1:0, Sandro Salacan za 5:3, a Joško Vuličević za konačnih 7:3. Antonio Machiedo je bio strijelac za 1:2, a Paulo Opušić za 2:3 i 3:4.  

Cavtat je i dalje vodeći. Odigrao je utakmicu više od Rive. Ima pet pobjeda i jedan remi. Bez poraza su ukupno tri sastava. Treća je Duba Konavoska, koja je na četiri pobjede i jedan remi.

Cavtat se dobro namučio za petu pobjedu. S 5:4 je dobio SSSD UNIDU. Gubio je s 1:0, suparnik je u zadnjoj minuti prvog poluvremena s dva pogotka izjednačio na 3:3, a pogotkom u posljednjoj minuti utakmice postavio konačan rezultat. Vlaho Grbešić je postigao sva tri pogotka za Cavtat u prvom poluvremenu, a Davorin Krešić oba u nastavku. Tomislav Čagalj je postigao prva dva pogotka za SSSD UNIDU, a Marko Tolj preostala dva.

Dakle, Cavtat je postigao pet pogodaka za petu pobjedu, a Duba Konavoska četiri za četvrtu pobjedu. Duba Konavoska je sa 4:1 dobila Pontu. Njezin junak se zove Antonio Tomić, koji je postigao tri pogotka. Maro Kalauz je bio strijelac za 3:1, a za Pontu je pogodio Maro Mileusnić, koji je početkom nastavka izjednačio rezultat.

Čilipi su na polovičnom učinku – tri pobjede i tri poraza. Treću pobjedu izborio je protiv Mećajca, koji je vodio pogotkom Marka Mijoča od 2. minute. Pero Opušić je izjednačio u 14. minuti, a u prvoj minuti nastavka pogodio za konačnih 2:1. Tim rezultatom završila je utakmica Čibača – Jadran Ljuta. I tu je poraženi poveo (Mario Runje u 5. minuti). Čibača je izjednačila minutu poslije pogotkom Lea Pušića, a pet minuta prije kraja utakmice stigla do pobjede (Ivan Radić).

Zmaj je jedini sastav bez boda. Izgubio je od Pridvorja sa 4:2. To je njegov peti poraz. Antun Šmanjak je postigao dva pogotka, a po jedan pogodak Nikša Dragić i Ivo Đukan za Pridvorje, a za Zmaj autogol Ivan Pulić te Đuro Trković.

Najuvjerljiviju pobjedu ostvario je u 6. kolu Sveti Antun, koji je Pod balonom na Korčuli dobio Plat s 8:1. Trojica igrača su postigla po dva pogotka (Antonio Mušić, Šimun Šulentić i Andrija Filipović Grčić), te Toni Skokandić i Teo Borovina po jedan, dok je za Plat pogodio Ante Alerić, koji je potpisao konačnih 8:1 u 25. minuti.

Pod balonom su igrali Lumbarda i Dunave. Bez pogodaka u prvom poluvremenu, a sedam u drugom od čega je pet postigao domaćin. Dino Špaleta je postigao dva pogotka za Lumbardu, a po jedan Mario Milina, Nedo Mušić i Arijan Pandurica, dok su za Dunave pogađali Ivan Kristović i Baldo Valjalo.

SEMAFOR 6. kolo
Rezultati 6. kola, dvorana OŠ Gruda
: Ponta – Duba Konavoska 1:4, Čibača – Jadran Ljuta 2:1, Mećajac – Čilipi 1:2, Cavtat – SSSD UNIDU 5:4, Riva – Sokol 7:3, Zmaj – Pridvorje 2:4, Pod balonom Korčula: Lumbarda – Dunave 5:2, Sveti Antun – Plat 8:1, slobodan je bio Porto Tolero.  
Pogledajte tablicu!
1. Cavtat 16 bodova/6 utakmica, 2. Riva Slano 15/5, 3. Duba Konavoska 13/5, 4. Pridvorje 13/6, 5. Čibača 12/6, 6. Porto Tolero 9/5, 7. Čilipi 9/6, 8. Lumbarda 8/6, 9. Sokol 7/6, 10. Jadran Ljuta 7/5, 11. Dunave 7/6, 12. Sveti Antun 6/5, 13. Ponta 4/6, 14. Mećajac 4/6, 15. Plat 4/6, 16. SSSD UNIDU 4/6, 17. Zmaj 0/5.

 
7. KOLO
Petak, 6. prosinca: Sokol – Zmaj, Porto Tolero – Ponta, Plat – Riva, Jadran Ljuta – Mećajac, subota, 7. prosinca: SSSD UNIDU – Lumbarda, Dunave – Sveti Antun, Čilipi – Cavtat, Duba Konavoska – Čibača, slobodno je Pridvorje.
 

Naslovnica Ostalo

Najčitanije

TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)

TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)
Osmijeh je zamijenila tuga. Napustio nas je noćas, nešto iza ponoći, Andro Zarač, dijete grada, rođen 6. siječnj...
TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)

Najnovije

FILM TJEDNA Nož u leđa

FILM TJEDNA Nož u leđa
Nakon polovičnog uspjeha osme epizode Star warsa 'The last Jedi', redatelj Rian Johnson iz visina znanstvene fan...
FILM TJEDNA Nož u leđa