StoryEditorOCM
OstaloNAJPOZNATIJI MALONOGOMETNI TURNIR U HRVATSKOJ

49. KUTIJA ŠIBICA Raspucao se Karabogdan za slavlje Hoteli Maestral Ariva, i Porto Tolero Hotel Riva Brist u šesnaestini finala veteranskog turnira!

2. prosinca 2019. - 18:11
Hoteli Maestral Ariva, momčad sastavljena većim dijelom od igrača s hrvatskog juga, nadigrali su momčad '50+' u 2. kolu veteranskog turnira na najpoznatijem malonogometnom turniru u Hrvatskoj, 49. Kutiji šibica. Slavili su sa čak 8:0. Ivica Karabogdan je bio najučinkovitiji igrač. Postigao je pet pogodaka. Pogađao je mrežu suparnika u 7., 28., 30., 32. i 33. minuti. Joško Atijas je u 14. minuti pogodio za 2:0, Miljenko Meštrović u 18. minuti za 3:0, a Mario Lučić u 33. minuti za 7:0.
Još su za Hoteli Maestral Ariva, voditelj Mario Raguž, igrali Nenad Uvodić, Boris Raič, Sandro Salacan, Ivica Vlašić, Marin Prpić, Dragan Blatnjak, Jakov Surać, Dragan Palameta i Ivica Gvozden.  Nedostajao je Hasan Kacić.

Novi nastup momčad Hoteli Maestral Ariva, koja je bila slobodna 1. kolo, ima 14. prosinca. Suparnik im je momčad Cosic Transport. Nova pobjeda vodi je u osminu finala, među 16 najboljih.

Prolaz dalje, u šesnaestinu finala, izborio je i Porto Tolero Hotel Riva Brist, koji je s 5:1 dobio Ljekarne Derjanović HBR Sport igrajući u sastavu: Drago Bezer, Goran Bošković, Pero Granić, Danijel Dabić, Denis Malić, Stipica Zmijarević te petorica igrača, koja su postigla po jedan pogodak: Antonio Vučković, Matej Čilić, Antoni Bebić, Jure Korljan i Nikola Beidenegl. Novi nastup Porto Tolero Hotel Riva Brist ima također 14. prosinca, ali još ne zna ime suparnika.

Isto nije uspjela momčad Zmaj Ploče, koja je slabijim izvođenjem šesteraca izgubila od Caffe bara 4 kralja s 3:2.

Hoteli Maestral Ariva i Porto Tolero Hotel Riva Brist se ne mogu ogledati prije polufinala veteranskog turnira u kojem pravo nastupa imaju svi igrači rođeni 1981. godine i stariji. 
Pločani slave, ali i Korčulani
U konkurenciji seniora na 49. Kutiji šibica uspješne su bile obje pločanske momčadi u turniru, Travari Ploče su dobili Nikšić automobili cvjećarnica Lampaš nakon 2:2 (Ivan Arar i Ante Musulin) na šesterce s 5:4, dok su Ploče s 1:0 (Dino Primorac) bile bolje od momčadi 7 Angels & Escriva.

Uspješna je bila i momčad Sveti Antun, koja je ostvarila na Kutiji šibica drugu pobjedu, te izborila plasman među 64 najbolje momčadi. Nakon 7:1 pobjede protiv De Vito, dobila je sa 4:1 Caffe bar Platinum (Vlaho Stanišić 2, Ivan Tomić i Roko Tarle).

19. travanj 2024 17:39