StoryEditorOCM
OstaloDRUGA HRVATSKA MALONOGOMETNA LIGA - JUG

VODILI U VODICAMA TRI PUTA Ombla se vraća doma s bodom

29. studenog 2019. - 23:08
Ombla se vraća s bodom. Odigrala je 3:3 u gostima kod Heroja 2007. u 8. kolu južne skupine Druge hrvatske lige. Prvi je to neodlučen ishod Omble, koja je tri puta vodila u Vodicama.

Borna Tikvica je pogodio već u 1. minuti za vodstvo Omble 1:0, a domaćin je tri minute poslije izjednačio. Početkom nastavka opet prvo pogađa Tikvica, ali minutu poslije, u 24. minuti, Heroji 2007. su opet poravnali. U 28. minuti za 3:2 vodstvo Omble pogodio je Andro Drašković. Ovaj put je vodstvo jedinog hrvatskog drugoligaša iz Dubrovačko-neretvanske županije potrajalo, i to više od sedam minuta, sve do pet minuta prije kraja utakmice, ali tad je domaćin uspio izjednačiti na 3:3.

Bod u Vodicama Ombla je osvojila igrajući u sastavu: Matija Zore, Dominik Gustin, Pero Ševo, Borna Tikvica, Mateo Vodopić, Leo Bogdanović, Domagoj Ljubišić, Antonio Novaković, Frano Vlahušić, Adriano Darrer i Andro Drašković.  
Ombla se bodovno izjednačila s Torcidom na četvrtom mjestu, oba sastava imaju po 13 bodova, ali Torcida ima utakmicu manje.

Do jučer neporaženi Murter je izgubio 7:5 kod kuće od Hajduka, ali je i dalje prvi s 19 bodova iz osam utakmica. Na drugom mjestu su Jezera, koja imaju 15 bodova iz sedam utakmica, dok je Šibenik 1983. u sedam utakmica osvojio 14 bodova. Ombla je u osam utakmica ostvarila četiri pobjede, jedan neodlučan rezultat i tri poraza, postigla 24, a primila 21 pogodak. Uoči 8. kola imala je drugu najbolju obranu lige, ali tek deseti napad lige.

U 9. kolu, u utorak, 3. prosinca, Ombla u Mokošici dočekuje Kijevo, koje je u prvih sedam kola ostvarilo dvije pobjede i pet poraza.
25. travanj 2024 12:52