StoryEditorOCM
OstaloDRUGA HRVATSKA MALONOGOMETNA LIGA - JUG

OMBLA RADOSTI Mejaši uspjeli što nitko prije njih nije u Mokošici, ali nisu ono najvažnije!

24. studenog 2019. - 12:29
Nije uspjela Ombla sačuvati svoju mrežu netaknutom kod kuće. U prve dvije utakmice u Mokošici slavila je s 1:0 (Jezera) te 5:0 (Konoba Tomić), a u trećoj je primila tri pogotka, međutim, najvažnije je napravila – osvojila je nova tri boda. Ombla je sa 4:3 dobila Mejaše, bivšeg prvoligaša te stigla do svoje četvrte pobjede u sedam odigranih utakmica u sezoni 2019./20. južnoj skupini Druge hrvatske malonogometne lige. Kod kuće savršena – tri utakmice – tri pobjede.

Hrvoje Bogdanović je u 5. minuti doveo Omblu u vodstvo, Domagoj Ljubišić pet minuta poslije je pogodio za 2:0. U trećoj minuti nastavka, 23. minuti utakmice, prvi put je Ombla kod kuće vadila loptu iz mreže, a tri minute poslije Borna Tikvica je pogodio za povratak na plus dva (3:1). Mejaši su u 30. minuti iz kaznenog udarca te četiri minute poslije uspjeli doći do izjednačenja (3:3), ali dvije minute poslije, a četiri minute prije kraja utakmice Mateo Vodopić je pogodio za konačnih 4:3 Omble protiv splitskog sastava.

Pod vodstvom Antonia Pjevića Ombla je dobila Mejaše u sastavu: Matija Zore, Dominik Gustin, Pero Ševo, Borna Tikvica, Mateo Vodopić, Danijel Čizmić, Ante Franković, Antun Bačić, Domagoj Ljubišić, Hrvoje Bogdanović i Andro Drašković.

Ombla je sa četiri pobjede i tri poraza peta s 12 bodova, neporaženi Murter vodi s 19 bodova, Jezera su druga s 15 bodova, treći je Šibenik 1983. sa 14 bodova, četvrta Torcida s 13 bodova... Mejaši su i dalje bez boda te na posljednjem, dvanaestom mjestu. 

U 8. kolu Ombla je gost Heroja 2007., koji imaju 10 bodova (dvije pobjede, četiri remija i jedan poraz).
23. travanj 2024 12:20