StoryEditorOCM
OstaloNOVO PRIZNANJE ZA DU MOTION, DUBROVAČKE DANE TRČANJA

SIMPLY THE BEST Maro Kapović: 'Sve nas to dodatno motivira na daljnje unapređenje događaja i njegovih sadržaja'

Piše PSD.
15. studenog 2019. - 14:11
Nizu do sad dobivenih nagrada Du Motion - Runners’ Days Dubrovnik dodao je još jednu. Tradicionalnu godišnju nagradu za kvalitetu, kreativnost i inovativnost u turizmu te doprinos razvoju turističke ponude destinacije Simply the best Du Motion je osvojio u kategoriji Manifestacije - Sport i rekreacija.

Nagradu zajednički dodjeljuju UHPA – krovna udruga hrvatskih putničkih agencija i specijalizirani turistički magazin Way to Croatia. Nagradu je u ime organizacije primio Maro Kapović, predsjednik Dubrovačkog saveza športova.

Svečana dodjela nagrada održana je u sklopu 21. Međunarodne poslovno turističke burze PUT, najstarijeg B2B turističkog događaja u Hrvatskoj, koji je ovog tjedna u Gradcu okupio više od 150 sudionika iz pet država.

- Du Motion kao manifestacija radi na promociji sporta i zdravog načina života, ali i promociji Dubrovnika kao atraktivne destinacije za sve ljubitelje aktivnog odmora i rekreacije. Dosadašnji rezultati dovoljno govore koliko je uspješan u tome, a ovo novo priznanje nas posebno veseli jer dolazi od struke koja je to također prepoznala. Sve to nas dodatno motivira na daljnje unaprijeđenje događaja i njegovih sadržaja - rekao je Kapović.

Ovogodišnji Du Motion na rasporedu je 25. i 26. travnja. Prijave za sve četiri utrke - Dubrovački polumaraton, Utrku zidinama, humanitarnu utrku građana 5K i Dječju utrku - otvorene su putem službene web stranice.
19. travanj 2024 04:25