StoryEditorOCM
OstaloDRUGA HRVATSKA MALONOGOMETNA LIGA - JUG

TREĆI PORAZ Nekompletna Ombla povela u nastavku 2:0, a onda se otvorilo Hajduku... 

11. studenog 2019. - 08:42
Ombla je dobila prvo poluvrijeme pogotkom Hrvoja Bogdanovića, u petoj minuti nastavka Antonio Noković je poduplao prednost, a zatim se otvorilo domaćinu. Hajduk je u nepune dvije minute izjednačio na 2:2, dvije minute poslije, u 28. minuti, poveo, a u 34. i 35. minuti postigao nova dva pogotka za vodstvo 5:2. Ivo Vlahušić je prekinuo niz domaćina na splitskim Gripama, ali u posljednje dvije minute nova dva pogotka Hajduka za konačnih 7:3.

Tako je Ombla upisala treći poraz te je nakon 6. kola na polovičnom učinku u južnoj skupini Druge hrvatske lige. Termin odigravanja utakmice nije joj išao na ruku. Nije mogla biti kompletna. Izostali su Antun Bačić, Leo Bogdanović, Antonio Drašković, Adriano Darrer, Borna Tikvica, Pero Ševo...

U Splitu protiv Hajduka Ombla je igrala u sastavu: Marko Ilić, Ivo Vlahušić, Dominik Gustin, Frano Vlahušić, Hrvoje Bogdanović, Matija Zore, Ante Franković, Antonio Noković, Orsat Kljajić, Andro Drašković i Mateo Vodopić.

Nakon 6. kola vodi neporaženi Murter sa 16 bodova, Torcida i Šibenik 1983. imaju po 13 bodova, Jezera 12, Ombla je peta s 9 bodova koliko imaju i šesti Heroji 2007., Bačvice i Trogir su na sedmom odnosno osmom mjestu s po 7 bodova, Kijevo i Hajduk imaju po 6, Konoba Tomić 3, dok su Mejaši posljednji bez boda. Upravo su Mejaši idući protivnik (gost) Omble. Igrat će se u Mokošici za dva tjedna.
25. travanj 2024 07:20