StoryEditorOCM
OstaloPRVA HRVATSKA LIGA ODBOJKAŠICA

DUBROVNIK DOBIO KARLOVAC Tri nula za tri nova boda i treće mjesto na tablici

10. studenog 2019. - 03:45
Dubrovnik je dobio i treću utakmicu, savladao kod kuće Karlovac, i to s 3:0 te mu je i ova treća pobjeda, kao i prethodne dvije, donijela sva tri boda, a kako je od tri izgubljene utakmice u jednoj potpisao poraz tek u petom setu, ima još jedan bod, dakle, ukupno deset, i kad je tako, eto njega visoko na tablici Prve hrvatske lige.

Trenutno vode Dinamo i HAOK Mladost II, a te dvije zagrebačke ekipe imaju po 16 bodova. Dinamo je jedini neporažen, ali je dvije pobjede ostvario rezultatom 3:2, a HAOK Mladost II je u svakoj od pet utakmica, kolikom ih je dobila, uzela po tri boda, dok je kod kuće u ovom 6. kolu poražena baš od Dinama s 3:2.

Dubrovnik do čiste 3:0 pobjede nije stigao lako. To je jasno kad se pogledaju rezultati po setovima. Prvi set – 25:23, drugi set - 25:19 te treći set - 25:21. U zapisniku je upisano kako mu je za uspjeh protiv Karlovca trebalo 75 minuta te kako su ga pod vodstvom Mirjane Vreće i Marine Radić izborile Anđela Čuljak, Marijeta Lolić, Ivana Ivaniš, Nina Jakić, Mara Šilje, Petra Ramić, Karla Burđelez, Ivana Marinović, Petra Putica, Nora Đurić, Doris Buzolić, Hana Dilberović, Gabriela Stipanović i Ema Šušić.

U 7. kolu Dubrovnik je gost Nove Gradiške, koja je također na 10 bodova te tri pobjede i tri poraza. Može li Dubrovnik nastaviti svoj niz? Utakmica s Karlovcem je bila treća utakmica u nizu u kojoj je Dubrovnik popravio svoj bodovni učinak!

FOTO Anđela Čuljak (Dubrovnik)
25. travanj 2024 07:12