StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

OSMINA FINALA KUPA HRVATSKE Square gost, Porto Tolero domaćin

7. studenog 2019. - 10:47
Square je gost Crnice, a Porto Tolero je domaćin Alumnusu – to su dva para osmine finala hrvatskog malonogometnog Kupa. Preostali parovi su Futsal Pula – Split, Olmissum – Novo vrijeme Apfel, Brod 035 – Futsal Dinamo, Vinkovci – Uspinjača Gimka, Našice – Vrgorac te Petrinjčica – Kijevo. Igra se jedna utakmica, 15. ili 17. studenog. Već se zna kako će Crnica i Square igrati u Šibeniku u petak, 15. studenog, od 20 sati na Baldekinu.

Dvanaest najuspješnijih klubova u posljednjih pet sezona Kupa Hrvatske u natjecanje se uključuju tek sada. Prvoligaš Square je četvrti po uspješnosti, a Porto Tolero jedanaesti. Crnica je četrnaesta, a Alumnus, koji je prošle sezone igrao finale, sedmi. Po koeficijentu uspješnosti su se i posložili parovi osmine finala.

Ove sezone se po prvi put trofej Kupa Hrvatske dijeli prije nove godine. Četvrtfinala se igraju 26. ili 27. studenog, a završni turnir, Final four, 20. i 21. prosinca. 

Uspinjača Gimka brani naslov. Square je svoj jedini trofej u povijesti osvojio u Kupu Hrvatske. Bio je pobjednik 1998. godine. Porto Toleru je najveći uspjeh polufinale Kupa Hrvatske.
19. travanj 2024 09:31