StoryEditorOCM
OstaloPRVA HRVATSKA LIGA ODBOJKAŠICA

KUĆI PJEVAJUĆI Dubrovnik projurio kroz Kostrenu, ne sjećamo se kad je tako bio uvjerljiv u gostima!

3. studenog 2019. - 18:22
Jučer jedan bod u Puli protiv Velog Vrha, a danas sva tri u Kostreni protiv istoimenog domaćina. U nepuna 24 sata odbojkašice Dubrovnika su u svoj autobus ukrcale četiri od šest mogućih bodova s dva gostovanja ovog vikenda te se vraćaju kući s osmijehom na licu. Sad je na njihovom kontu sedam bodova s kojima su iz donjeg doma preselile u gornji. Dijele četvrto mjesto u konkurenciji deset klubova u svojoj povratničkoj sezoni u Prvu hrvatsku ligu.

Budući je Kostrena bila bez boda i osvojenog seta u prva četiri nastupa ove sezone priželjkivao se uspjeh ekipe trenerica Mirjane Vreće i Marine Radić, ali nikako tako uvjerljiv. Dubrovnik je prepustio u zaostaloj utakmici 3. kola samo 22 poena domaćinu u tri seta. Ostavio ga je u sva tri seta na jednoznamenkastom učinku. Redom, 25:7 prvi set za Dubrovnik, koji je i drugi set dobio istim rezultatom, a treći s 25:8. Super uvjerljivu pobjedu izborio je u sastavu: Anđela Čuljak, Mia Njavro, Ivana Ivaniš, Nina Jakić, Mara Šilje, Karla Burđelez, Ivana Marinović, Petra Putica, Nora Đurić, Doris Buzolić, Hana Dilberović, Katarina Drobac i Gabriela Stipanović.

Na vrhu je HAOK Mladost II sa svih pet pobjeda i sa svih 15 bodova. Drugi je zagrebački Dinamo s također svih pet pobjeda, ali s bodom manje (14 bodova). Treći Zadar ima 9 bodova (3/2), četvrta je Nova Gradiška (utakmica manje) sa 7 bodova (2/2), koliko ima peti Dubrovnik (2/3) te šesti Don Bosco (2/3). Sedmi je Veli Vrh sa 6 bodova (2/3), Karlovac (utakmica manje) ima 5 bodova (2/2), Drenova 2 boda (1/4), dok je Kostrena posljednja, deseta, bez boda.

U 6. kolu Dubrovnik u subotu, 9. studenog, dočekuje Karlovac. 
19. travanj 2024 07:42