StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

REPREZENTACIJA U DUBROVNIKU 'Mini Vatreni' odradili prvi trening u Gospinom polju 72 sata prije prve utakmice kvalifikacija za SP!

21. listopada 2019. - 00:18
Odradila je hrvatska malonogometna reprezentacija prvi trening u Gospinom polju. Počela ga je točno u 20 sati, točno tri dana prije nego će početi na istom mjestu u isto vrijeme prvu kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Svjetsko prvenstvo, koje se iduće godine igra u Litvi. Čeka je tada Bosna i Hercegovina. Dan poslije suparnik 'Mini Vatrenima' je Švedska. Potom je u petak, 25. listopada, dan odmora, a u subotu, 26. listopada, kad se igra zadnje kolo, nasuprot njihh će od 20 sati stajati Rusija.

Prve dvije reprezentacije idu u drugi od ukupno tri kruga kvalifikacija. Prognoze? Hrvatska i Rusija bi prije svog međusobnog ogleda trebali izboriti prolaz dalje te se potom bez ikakvog opterećenja 'potući' za prvo mjesto na turniru u Dubrovniku.

Ali, na taj način ne razmišljaju naši. Okrenuti su isključivo prvoj utakmici protiv Bosne i Hercegovine. Podvukao je to 'milijun puta' naš izbornik Mato Stanković: 'Prva utakmica je za nas najvažnija!'.
BITKA ZA SVJETSKO PRVENSTVO
Skupina VII. europskih kvalifikacija - Dubrovnik / Sportska dvorana u Gospinom polju, srijeda, 23. listopada, 1. kolo, 17 sati: Rusija – Švedska, 20 sati: Hrvatska – BiH, četvrtak, 24. listopada, 2. kolo, 17 sati: Rusija – BiH, 20 sati: Hrvatska – Švedska, subota, 26. listopada, 3. kolo, 17 sati: BiH – Švedska, 20 sati: Hrvatska – Rusija. 
 

25. travanj 2024 01:59