StoryEditorOCM
OstaloVIŠE SREĆE DRUGI PUT

TO MOŽE SAMO U DUBROVNIKU, NE MOŽE SE ODIGRAT NI OBIČNA PRVENSTVENA KOŠARKAŠKA UTAKMICA Dragi gledatelji, igrači su otišli kućama jer ne radi semafor!

5. listopada 2019. - 19:02
Sramota – kratko i jasno. Utakmica 1. kola Prve hrvatske lige košarkaša između Dubrovnika i Ribola Kaštela u Gospinom polju se ne može igrat jer ne radi semafor, koji mjeri vrijeme napada. Domaćin se zagrijavao, gosti također, a onda su jedni i drugi krenuli put svlačionica, isto tako i službene osobe, te otišli svojim kućama.

Prije 14 dana ručno se mjerilo vrijeme na utakmici 1. kola PAKET 24 Premijer lige rukometaša između RKHM Dubrovnik i Umag. Ni to nije način, potvrđuje to situacija kad je domaćin postigao pogodak nakon čega se raspravljalo je li vrijeme isteklo ili ne (mjerio je ručno vrijeme delegat, i on je na kraju presudio: 'Isteklo je vrijeme' - rekao je te je ostalo 27:27), ali na košarkaškoj utakmici bez semafora, koji mjeri vrijeme napada, uistinu se ne može.

Veliki semafor je nakon problema prije 14 dana popravljen te bi rukometaši Dubrovnika trebali igrati od 19 sati protiv Spačve utakmicu 3., kola.
25. travanj 2024 10:02