StoryEditorOCM
OstaloNOGOMETNI TURNIR NA MALE BARE 'SVETI MIHAJLO 2019.'

SLIKOVNICA FINALNOG DANA 'Zauvik si tu, u mojim mislima i grudima...'

Piše PSD.
12. rujna 2019. - 03:48
Momčad Raguzice je prva, Atalanta Bergamo druga, Lapad treći, Belfast četvrti, u četvrtfinalu su otpali iz utrke za prvaka Caffe bar Song Maka, Bosanka United, Boćica i Jakove izdrži, a u osmini finala Direct Booker, Take Away, Dubrovnik Insider, Beach bar Dodo, Teća United, Evo nas opet, Heracles Gwantyerra i Čokolino...

Ukupno je 57 momčadi krenulo u utrku za naslovom pobjednika četvrtog izdanja Nogometnog turnira na male bare 'Sveti Mihajlo'. Prvi radni dan turnira bio je utorak, 6. kolovoza. Posljednjeg dana turnira, u srijedu, 11. rujna, igrali su prvo Lapad i Celtic bar Belfast za treće mjesto, a potom u velikom finalu Raguzice i Atalanta Bergamo. Lapad je slavio s 1:0, a Raguzice s 3:2 nakon izvođenja penala.

Momčad Raguzice je pobjedu posvetila svom iznenada preminulom igraču Andru Zaraču, koji je skupa s njima počeo nastup na turniru 'Sveti Mihajlo', a koji je iznenada, u 19. godini života, preminuo 19. kolovoza. Nakon toga Raguzice su do kraja turnira igrale u bijelim majicama s njegovim likom, natpisom: 'Zauvik si tu, u mojim mislima i grudima...' te crnim florom oko ruke.
18. travanj 2024 09:45