StoryEditorOCM
OstaloBOĆANJE

TREĆELIGAŠI Sto posto Prud, sto posto Slaven Gruda

9. rujna 2019. - 03:06
Prud i Slaven Gruda su nakon 2. kola na maksimalnom učinku u Trećoj hrvatskoj boćarskoj ligi Dubrovnik Neretva u kojoj su još bez poraza Rijeka i Torcida Osojnik, dok su bez boda HVIDRA Gromača i Ploče, a bez pobjede, ali ne i bez boda, Slivno i Gornja Vrućica. Omladinac i Umčani imaju po pobjedu i poraz. Oba sastava su na startu upisala uspjeh, a potom neuspjeh.

I dok je u prvom kolu svaka utakmica bila neizvjesna takoreći do posljednje boće, u 2. kolu je u Metkoviću Prud osigurao pobjedu uoči posljednjeg kruga. Prvi krug je dobio sa čistih 8:0, a 'gume' sa 6:2. U Vodovađi je Slaven Gruda trebao u zadnjem krugu dobiti jednu disciplinu (dva boda) za pobjedu protiv Umčana. Slavio je u dvije discipline. U Srebrenom je Rijeka u zadnjem krugu trebala dobiti jednu disciplinu i u jednoj izvući neodlučeno protiv HVIDRA Gromača za pobjedu, a dobila je sve četiri discipline. Na Osojniku je domaćin dobio prvi i zadnji krug sa 6:2, a izgubio 'gume' s 5:3. U zadnjem krugu Torcida Osojnik je u tri od četiri discipline zadnjeg kruga bila više nego uvjerljiva te Omladinac nije imao prilike doći do bod(ov)a.

Slivno i Gornja Vrućica su odigrali bez pobjednika u Metkoviću. Neodlučeno nakon prvog kruga. Potom na 'gumama' bolja Gornja Vrućica sa 6:2. Istim rezultatom je domaćin dobio zadnji krug te su oba sastava stigla do prvog boda u novoj sezoni. U zadnjem krugu zanimljivo je bilo u dvije discipline, a u obje je slavio domaćin (par: Nenad Vučković i Miro ZubacBranimir Mastilica i Željko Vladimir 11:8; te bližanje i izbijanje u krug: Ivica KrstičevićStipe Vučković 21:18)...
SEMAFOR
Rezultati 2. kola: Rijeka – HVIDRA Gromača 18:6, Slaven – Umčani 15:9, Slivno – Gornja Vrućica 12:12, Prud – Ploče 20:4, Torcida Osojnik – Omladinac 15:9.

Poredak: 1.-2. Prud i Slaven po 6 bodova, 3.-4. Rijeka i Torcida Osojnik po 4 boda, 5.-6. Omladinac i Umčani po 3 boda, 7-8. Slivno i Gornja Vrućica po 1 bod, 9.-10. HVIDRA Gromača i Ploče bez boda.

Raspored 3. kola, igra se u nedjelju, 15. rujna: Omladinac – Rijeka, Prud – Torcida Osojnik, Gornja Vrućica – Ploče, Umčani – Slivno, HVIDRA Gromača – Slaven.

16. travanj 2024 17:47