Sport Ostalo

BOĆANJE

TREĆELIGAŠI Sto posto Prud, sto posto Slaven Gruda

BOĆANJE
Prud i Slaven Gruda su nakon 2. kola na maksimalnom učinku u Trećoj hrvatskoj boćarskoj ligi Dubrovnik Neretva u kojoj su još bez poraza Rijeka i Torcida Osojnik, dok su bez boda HVIDRA Gromača i Ploče, a bez pobjede, ali ne i bez boda, Slivno i Gornja Vrućica. Omladinac i Umčani imaju po pobjedu i poraz. Oba sastava su na startu upisala uspjeh, a potom neuspjeh.

I dok je u prvom kolu svaka utakmica bila neizvjesna takoreći do posljednje boće, u 2. kolu je u Metkoviću Prud osigurao pobjedu uoči posljednjeg kruga. Prvi krug je dobio sa čistih 8:0, a 'gume' sa 6:2. U Vodovađi je Slaven Gruda trebao u zadnjem krugu dobiti jednu disciplinu (dva boda) za pobjedu protiv Umčana. Slavio je u dvije discipline. U Srebrenom je Rijeka u zadnjem krugu trebala dobiti jednu disciplinu i u jednoj izvući neodlučeno protiv HVIDRA Gromača za pobjedu, a dobila je sve četiri discipline. Na Osojniku je domaćin dobio prvi i zadnji krug sa 6:2, a izgubio 'gume' s 5:3. U zadnjem krugu Torcida Osojnik je u tri od četiri discipline zadnjeg kruga bila više nego uvjerljiva te Omladinac nije imao prilike doći do bod(ov)a.

Slivno i Gornja Vrućica su odigrali bez pobjednika u Metkoviću. Neodlučeno nakon prvog kruga. Potom na 'gumama' bolja Gornja Vrućica sa 6:2. Istim rezultatom je domaćin dobio zadnji krug te su oba sastava stigla do prvog boda u novoj sezoni. U zadnjem krugu zanimljivo je bilo u dvije discipline, a u obje je slavio domaćin (par: Nenad Vučković i Miro ZubacBranimir Mastilica i Željko Vladimir 11:8; te bližanje i izbijanje u krug: Ivica KrstičevićStipe Vučković 21:18)...
SEMAFOR
Rezultati 2. kola: Rijeka – HVIDRA Gromača 18:6, Slaven – Umčani 15:9, Slivno – Gornja Vrućica 12:12, Prud – Ploče 20:4, Torcida Osojnik – Omladinac 15:9.

Poredak: 1.-2. Prud i Slaven po 6 bodova, 3.-4. Rijeka i Torcida Osojnik po 4 boda, 5.-6. Omladinac i Umčani po 3 boda, 7-8. Slivno i Gornja Vrućica po 1 bod, 9.-10. HVIDRA Gromača i Ploče bez boda.

Raspored 3. kola, igra se u nedjelju, 15. rujna: Omladinac – Rijeka, Prud – Torcida Osojnik, Gornja Vrućica – Ploče, Umčani – Slivno, HVIDRA Gromača – Slaven.

Naslovnica Ostalo

Najčitanije

TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)

TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)
Osmijeh je zamijenila tuga. Napustio nas je noćas, nešto iza ponoći, Andro Zarač, dijete grada, rođen 6. siječnj...
TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)

Najnovije

Otvoren most dr. Franja Tuđmana

Otvoren most dr. Franja Tuđmana
Zbog olujnog vjetra za sve skupine vozila sinoć je bio zatvoren most dr. Franja Tuđmana. Jaka bura diljem Dalmac...
Otvoren most dr. Franja Tuđmana