StoryEditorOCM
OstaloNOGOMETNI TURNIR NA MALE BARE

SVETI MIHAJLO Finula osmina finala: Bosanka je najbolji United, Kokanovići bez greške na penale, dva puta odluka u 36. minuti....  

9. rujna 2019. - 02:32
Zaključeno je i treće kolo završnice, osmina finala. Osam sastava je ostalo u igri za naslovom pobjednika od ukupno 57 koliko ih je 6. kolovoza započelo nastup na Nogometnom turniru na male bare 'Sveti Mihajlo'. Dan nakon što su Belfast, Caffe bar Song Maka, Raguzice i Lapad izborili četvrtfinale to isto je uspjelo sastavima Bosanka United, Atalanta Bergamo, Boćica i Jakove izdrži.

Četvrtfinala su na rasporedu u ponedjeljak, 9. rujna. Prva utakmica na terenu iza crkve Svetog Mihajla u Lapadu počinje u 20 sati. 

Drugi dan osmine finala počeo je ogledom dva Uniteda u kojem je bolja bila Bosanka United od Teće United, i to nakon penala jer je nakon 40 minuta igre bilo 1:1. Mreže su se tresle u prvom poluvremenu (Leo Kokanović je doveo Bosanku United u vodstvo u 11. minuti, a Matej Perović je izjednačio u 18. minuti), ne i u drugom. Penali će se pamtiti po činjenici da je Bosanka United pogodila sva tri, i to su za nju pogađali samo Kokanovići. Redom, u prvoj seriji je s gola na gol naciljao Maroje Kokanović, u drugoj seriji je to isto uspio Antonio Kokanović te u trećoj seriji Maro Kokanović. Teća United je u prvoj seriji izjednačila na 1:1 (Dominik Gustin), u drugoj seriji to nije uspjela (Maro Knežević) te na kraju nije ni trebala izvoditi treću seriju jer je sve bilo jasno... 

Drugu i četvrtu utakmicu u nedjelju navečer odlučio je po jedan pogodak. Filip Vlahušić je zatresao mrežu momčadi Evo nas opet u 36. minuti te odveo Atalantu Bergamo među osam najboljih. Matej Vidak je zatresao mrežu momčadi Čokolino u 36. minuti te odveo Jakove izdrži među osam najboljih. 

Koliko je viđeno ukupno pogodaka u prvoj, drugoj i četvrtoj utakmici ne računajući penale - toliko ih je postignuto u trećoj. Boćica je s 3:1 savladala Heracles Gwantyerru. Prvo poluvrijeme dobila je pogotkom u 10. minuti. U drugoj minuti nastavka Heracles Gwantyerra je izjednačila, ali već u idućoj, 23. minuti, novi pogodak Boćice, koja je pobjedu potvrdila trećim pogotkom u 35. minuti.  
OSMINA FINALA
Subota, 7. rujna: Direct booker - Belfast 1:4 (Marin Mataga / Ivan Rezo 3, Dario Rončević), Take Away - CB Song Maka 0:1 (Leo Pušić), Raguzice - Dubrovnik Insider 1:0 (Marko Beletić), Beach bar Dodo - Lapad 3:3 (Hrvoje Cvjetković, Damjan Šulić, Mario Biočić / Ivan Bilić, Kiko Smoljko, Vlatko Banović) penali 1:2

Nedjelja, 8. rujna: Bosanka United - Teća United 1:1 (Leo Kokanović / Matej Perović ) penali 3:1, Evo nas opet - Atalanta Bergamo 0:1 (Filip Vlahušić), Boćica - Heracles Gwantyerra 3:1 (Maro Matić, Ivan Čumbelić, Dino Peškura / Branimir Perić), Jakove izdrži - Čokolino 1:0 (Matej Vidak)
ČETVRTFINALA
Ponedjeljak, 9. rujna, 20 sati: Belfast - CB Song Maka, 20.50 sati: Bosanka United - Atalanta Bergamo, 21.40 sati: Jakove izdrži - Lapad, 22.30 sati: Raguzice - Boćica.

Pobjednici prva dva četvrtfinala su suparnici u prvom polufinalu... Polufinalni dan je u utorak, 10. rujna, a finalni dan bi mogao biti u srijedu, 11. rujna.

17. travanj 2024 19:02