StoryEditorOCM
OstaloZAVRŠEN NOGOMETNI TURNIR NA MALE BARE U ČOKOLINU

BIKERS CAFFE PODIGAO POKAL Ivan Perić postigao pogodak vrijedan 15.000 kuna!

25. kolovoza 2019. - 09:39
Počeli su turnir porazom 1:0, a zaključili su ga pobjedom 1:0. HC ih je na startu natjecanja u skupini dobio, potom su imali još jedan remi, ali kad su izborili završnicu s tri pobjede, jednim remijem nakon čega su slavili na penale te jednim porazom, bili su bez greške. Pobjeda u osmini finala 3:2 protiv Medvjedića dobrog srca. Pobjeda u četvrtfinalu 2:1 protiv Konobe Maestral Ston. Pobjeda u polufinalu 3:1 protiv Obuljen travel te pobjeda u finalu 1:0 protiv Tutto Bene. Bikers Caffe slavi. Pobjednik je tradicionalnog turnira na male bare 'Čokolino 2019.'

Jedan pogodak je odlučio pobjednika u posljednjoj utakmici turnira. Postigao ga je Ivan Perić. Mrežu Tutto Bene zatresao je 4 minute i 36 sekundi prije kraja. Nakon toga je, očekivano, momčad Tutto Bene sve karte bacila na napad. Domagoj Ljubišić je tri minute prije kraja utakmice zatresao okvir gola Bikers Caffea. Svi ostali pokušaji Tutto Bene bili su ili blokirani, ili neprecizni. 

Matej Nađ iz Tutto Bene je sa 14 pogodaka bio najbolji strijelac turnira, Marko Ilić iz Bikers Caffea je dobitnik nagrade 'Hrabro srce' (pregršt primljenih udaraca dok je stajao na golu, nije se izmicao - stoji u obrazloženju), dok je Hrvoje Cvjetković, također član Bikers Caffea, najbolji igrač turnira. Momčadi Bikers Caffe pripala je novčana nagrada u iznosu od 15.000 kuna. Tutto Bene je dobio 6.000 kuna, Caffe bar Mirakul, koji je zauzeo treće mjesto, 3.000 kuna, a četvrti Obuljen Travel 1.000 kuna. Zanimljivo, suparnici za treće mjesto bili su suparnici i u skupini, a i tada je Caffe bar Mirakul s 2:1 dobio Obuljen travel. 

Turnir veterana osvojila je momčad Evo nas opet. U finalu je s 3:0 dobila Applicon Tour, koja ih je u skupini, kad se odlučivalo tko će s pozicije broj jedan u skupini 'B', a tko s pozicije broj dva otići u polufinale, dobio s 2:0. Evo nas opet je u polufinalu dobila Traser, pobjednika skupine 'A' sa 4:0, a Applicon Tour je na penale savladao momčad Veliki žal, koja je bila druga u skupini 'A'. U turniru veterana se ne igra za treće mjesto, nema novčane nagrade. Pobjednik je uz pokal nagrađen večerom.

U sklopu turnira organizirana je humanitarna lutrija. Skupljala se kupnjom srećaka lutrije pomoć za djecu oboljelu od Downova sindroma. Akciju je pomogao i pobjednik turnira. Momčad Bikers Caffe je od svoje nagrade za prvo mjesto odvojila 1.000 kuna.

Nagrade najuspješnijim momčadima i pojedincima turnira uručio je Marko Potrebica, predsjednik Gradskog vijeća Grada Dubrovnika.

PRVA SLIKA Bikers Caffe, pobjednik turnira na male bare 'Čokolino 2019.'
GLAVNI TURNIR
UTAKMICA ZA TREĆE MJESTO Caffe bar Mirakul – Obuljen travel 2:1
Suci:
Vehbija Čustović i Damir Gleđ
Strijelci: 1:0 Baldo Cicijelj (10), 2:0 Dado Kristić (17), 2:1 Denis Hasanović (31)
CAFFE BAR MIRAKUL: Dado Kristić, Leo Kokanović, Pero Vuličević, Joško Vuličević, Marko Runje, Ante Kovačić, Baldo Cicijelj.
OBULJEN TRAVEL: Tomislav Marinović, Petar Matana, Mario Curić, Haris Zelentrović, Hasan Kacić, John Daničić, Denis Hasanović, Denis Dilberović, Aldin Sarić, Ivan Tomšić.
 
FINALE Tutto Bene – Bikers Caffe 0:1
Suci:
Vehbija Čustović i Damir Gleđ
Strijelac: 0:1 Ivan Perić (36)
TUTTO BENE: Maro Kalauz, Pero Ševo, Matej Nađ, Niko Vlahušić, Ivo Vlahušić, Igor Jažić, Mateo Čanić, Josip Kapetanić, Domagoj Ljubišić.
BIKERS CAFFE: Hrvoje Cvjetković, Marko Dobroslavić, Marko Ilić, Ivo Caput, Ivan Perić, Andro Miljević, Maroje Brbora, Dario Burmas, Vittorio Romani. 
TURNIR VETERANA
FINALE Evo nas opet – Appilon Tours 3:0
Suci:
Vehbija Čustović i Damir Gleđ
Strijelci: 1:0 Šime Popović (18), 2:0 Joško Atijas (23), 3:0 Bartul Vukojević (35)
EVO NAS OPET: Orsat Šuljak, Igor Jažić, Viki Beusan, Oliver Kljajić, Vicko Radulj, Joško Atijas, Bartul Vukojević, Miro Butigan, Šime Popović.
APPILON TOUR: Hasan Kacić, Ivan Tomšić, Haris Zelentrović, John Daničić, Ivan Bogoje, Davorin Krešić (izostali su Emir Spahić i Sandro Salacan).
 

18. travanj 2024 15:20