Sport Ostalo

PRVENSTVO HRVATSKE

RAGBI SEDAM Invictus Dubrovnik šesti na prvom turniru

PRVENSTVO HRVATSKE
Invictus Dubrovnik je zauzeo šesto mjesto na prvom od dva turnira završnice seniorskog prvenstva Hrvatske u ragbiju 7, koji je odigran u Zagrebu, na Savici, a gdje je najbolja bila zagrebačka Mladost. Nakon što je u skupini 'B' poražen od Mladosti i od Sinja, prošlogodišnjeg doprvaka, a dobio Rudeš, kao treći igrao je na kraju za peto mjesto protiv Novog Zagreba, trećeplasiranog sastava skupine 'A' te izgubio. Dubrovački klub je igrao u sastavu: Danijel Keserović, Vjekoslav Šoša, Vladimir Pavlovski, Martin Miloš, Tomislav Papac, Mahir Bišić, Kenan Jesilović, Jurica Lukinović, Sandro Mrgić i Gabriel Bošnjak

Druga je na Savici bila Nada, branitelj naslova i pobjednik skupine 'A'. Treće mjesto je zauzeo Sinj, četvrto Zagreb, dok je Rudeš u utakmici za sedmo mjedsto savladao Lokomotivu.

Drugi, završni turnir državnog prvenstva u ragbiju 7 prvaka igra se u subotu, 1. lipnja, u Splitu. Oba turnira državnog prvenstva poslužit će izborniku Anthonyju Posi za provjeru igrača na koje računa za pripremni turnir u Milanu (8. i 9. lipnja) te potom za nastup na Europskom prvenstvu, koje će se održati u dva dijela, prvi dio u Zagrebu (15. i 16. lipnja), a drugi u Zenici (22. i 23. lipnja). Ovogodišnje Europsko prvenstvo su ujedno pretkvalifikacije za Olimpijske igre.
Četvrti do 14
Invictus Dubrovnik je zauzeo četvrto mjesto u Sinju na završnici prvenstva Hrvatske u ragbiju 7 za uzrast do 14 godina. Naslov je osvojila splitska Nada, drugi je bio domaćin Sinj, treći Zagrebački ragbi savez, a peta Makarska rivijera.

Naslovnica Ostalo

Najčitanije

TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)

TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)
Osmijeh je zamijenila tuga. Napustio nas je noćas, nešto iza ponoći, Andro Zarač, dijete grada, rođen 6. siječnj...
TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)

Najnovije