Sport Ostalo

STOLNI TENIS

KVALIFIKACIJE ZA PRVU LIGU - ZAPAD Konavljaninu falila još jedna pobjeda

STOLNI TENIS
Nije uspio Konavljanin izboriti jedno od prva dva mjesta na kvalifikacijskom turniru koja su donosila plasman u veći rang, Prvu hrvatsku ligu – zapad. Na turniru, koji se u njegovoj organizaciji protekla dva dana igrao u dvorani Osnovne škole Gruda, ostvario je polovičan učinak – dvije pobjede i dva poraza – te je zauzeo treće mjesto u konkurenciji pet klubova.

Prvi dan je za Konavljanin bio za pet. Ostvario je dvije pobjede. Dobio je Sinj i Srdoči II, i to je protiv oba suparnika slavio s po 4:3, ali drugog ujedno posljednjeg dana turnira kad mu je trebala jedna pobjeda za prolaz dalje, nije uspio. Izgubio je prvo od TIS-a, a nakon toga i od Zagreb. U oba nedjeljna nastupa izgubio je s po 4:1. U oba je dobio samo treću partiju.

U oba je igrao u sastavu: Vedran Đurđević, Robert Kralj, Ivo Miličić, Milo Stražičić i Jurica Prpić. Miličić je protiv TIS-a s 3:2 dobio Leona Benka. Poveo je s 2:0 u setovima, a nakon što je Benko izjednačio, u petom odlučujućem setu bio je uspješniji s 11:8. Protiv Zagreba u trećoj partiji uspješan je bio Đurđević, i to nakon što je gubio 2:0 u setovima od Dominika Oreškovića. Peti odlučujući set dobio je s 13:11. Prethodno, u drugoj partiji, Miličić je nakon 0:2 u setovima izborio peti set protiv Tvrtka Matića, ali nije uspio napraviti preokret. Matić je dobio peti set s 11:9 te je TIS poveo s 2:0.

Oba sastava koja su slavila protiv Konavljanina, TIS i Zagreb, plasirali su se u viši rang. U sezoni 2019./20. igrat će u zapadnoj skupini Prve hrvatske lige, drugom razredu (HEP Hrvatska Super liga je najveći rang).

Konavljanin će opet pokušati kroz natjecanje Dalmatinske regije izboriti novu priliku za plasman u viši rang.
Naslovnica Ostalo

Najčitanije

Najnovije

Zagađeno more kod Piplića u Uvali Lapad

Zagađeno more kod Piplića u Uvali Lapad
More kod Piplića u Uvali Lapad zagađeno je vjerojatno kanalizacijskim ispustom ili nekom prljavštinom koje su mo...
Zagađeno more kod Piplića u Uvali Lapad