StoryEditorOCM
OstaloPOLUFINALE DOIGRAVANJA ZA MALONOGOMETNOG PRVAKA HRVATSKE

OPET ĆE POMOĆI Square sa Spahićem ide uzvratiti Vrgorcu!

11. svibnja 2019. - 14:14
Nismo bili dobri. Bili smo prenervozni. Nismo bili momčad. Vrgorac je zasluženo dobio prvu utakmicu, ali vjerujem u naš prolaz – takvog je mišljenja nakon poraza u prvoj utakmici polufinalne serije trener Squarea Antun Bačić.

Vrgorac je u Gospinom polju slavio s 5:2, a druga utakmica polufinalne serije na dvije pobjede igra se u subotu, 11. svibnja, u njegovom domu s početkom u 19 sati (eventualna majstorica bi se igrala u Gospinom polju).

Nedostajao je Squareu u prvoj utakmici Ante Daničić (kartoni), kao i Damjan Šulić (ozljeda zbog koje je za njega sezona završena), a u nastavku i isključeni Đuraš, koji neće moći igrati u Vrgorcu drugu utakmicu polufinalne serije. Nakon utakmice postavljalo se pitanje hoće li moći i kapetan Hrvoje Cvjetković budući je teren napustio šepajući, uz pomoć suigrača.

- Hrvoje je dobro. Bit će spreman za drugu utakmicu – naglasio je trener Squarea.

Zaigrat će za 'crveno plave' i 38-godišnji Emir Spahić. Pomogao je prije šest godina u kvalifikacijama za popunu Prve hrvatske lige (igrao je i prije, ovisno kad je mogao s obzirom na obveze u velikom nogometu, klubovima i reprezentaciji). Square je tada slavio. Izborio je povratak među najbolje. Sad sa Spahićem, prvim i jedinim igračem poniklim u Dubrovniku koji je nastupio na Svjetskom nogometnom prvenstvu (Spahić je bio kapetan BH reprezentacije na SP-u u Brazilu, igrao je u karijeri u Rusiji, Francuskoj, Španjolskoj i Njemačkoj, nosio dres između ostalog Lokomotiva iz Moskve, Montpelliera, Seville, Bayer Leverkusena i HSV-a), koji je zaključio svoju nogometnu karijeru, pokušava po prvi put izboriti plasman u finale doigravanja za malonogometnog prvaka Hrvatske. 

'Crveno plavi' su dobili prvo gostovanje u Vrgorcu ove sezone. Vratili su se tada sa sva tri boda, koja su na kraju presudila da budu ispred Vrgorca i imaju bolju poziciju u doigravanju za prvaka te da se eventualna majstorica igra u Gospinom polju. Sad moraju dobiti u Vrgorcu kako bi izborili majstoricu kod kuće. Uspjeli su to u četvrtfinalu protiv Splita nakon poraza u prvoj utakmici kod kuće. Mogu li to ponoviti i u polufinalu? 

HNTV izravno prenosi utakmicu. 
Prvak već u finalu
Novo vrijeme Apfel je prvi finalist. Branitelj naslova je u dvije utakmice polufinala izbacio Futsal Dinamo. Nako  pobjede u Makarskoj (7:1), slavio je i u drugoj. U Zagrebu je bio bolji sa 6:3. Protiv koga će aktualni prvak igrati u finalu, Vrgorca ili Squarea? U finalu se igra na tri pobjede. Novo vrijeme Apfel je broj jedan u doigravanju. Serija počinje u Makarskoj gdje će se igrati i eventualna majstorica, peta utakmica. 

19. travanj 2024 10:45