StoryEditorOCM
OstaloPROVJERITE PROMETNE PRAVCE

PRIPREMA, POZOR, Du Motion 2019 

Piše DV
28. travnja 2019. - 11:28
Na Stradunu je upravo krenuo središnji dio manifestacije Du Motion 2019, 5. Dubrovački polumaraton i humanitarna utrka 5K. Zbog utrka dana do 13 sati i 30 minuta zabranjen je promet za sva vozila na sljedećim prometnicama:
Iza Grada, Brsalje, Branitelja Dubrovnika, Put od Republike, Vukovarska, Dr. Ante Starčevića, Nikole Tesle, Obala Stjepana Radića, Obala Ivana Pavla II, dionica državne ceste D420 Solska baza – Sustjepan, bivša županijska cesta 6254 na dionici Sustjepan – Prijevor i obratno.

Obilazne prometnice su: D8 Komolac – Dubrovnik, D223 Brgat – Dubac – Dubrovnik, D3 Dubrovnik – Split zatim iz pravca Lozice i Nova Mokošica za Dubrovnik, obilazak je preko mosta Dr. Franja Tuđmana na ulicu Petra Bakića.

"Molimo sugrađane da tijekom održavanja navedenih utrka poštuju upute redara i policijskih službenika na terenu i da se pridržavaju privremene regulacije prometa, te ih pozivamo na razumijevanje i strpljenje kako bi ovaj međunarodni sportski događaj protekao u što sigurnijem i dostojanstvenijem ozračju", poručili su organizatori.
20. travanj 2024 09:04