StoryEditorOCM
OstaloDOIGRAVANJE ZA PRVAKA HRVATSKE U MALOM NOGOMETU

NIJE GOTOVA SEZONA ZA SQUARE 'Crveno plavi' uzvratili Splitu te izborili majstoricu u Gospinom polju!

28. travnja 2019. - 00:07
Igrat će se u Gospinom polju majstorica četvrtfinala doigravanja za prvaka Hrvatske. Square je uspio uzvratiti Splitu za poraz kod kuće prije sedam dana, i to na isti način. Bio je bolji u produžetku nakon što je nakon 40 minuta igre bilo 2:2. Majstorica će se igrati u utorak, 30. travnja. Pobjednika u polufinalu čeka Vrgorac, koji je dvokorakom izbacio Universitas.  

Prvo poluvrijeme druge utakmice četvrtfinala na splitskim Gripama završilo je bez pogodaka. Baš kao i u Gospinom polju. Zatim, da sve bude isto kao u prvoj utakmici - Square je poveo (Ante Daničić u 25. minuti), Split preokrenuo (Josip Jurlina u 26. minuti i Josip Suton u 36. minuti), da bi momčad trenera Antuna Bačića uspjela izjednačiti i izboriti produžetak. Za 2:2 strijelac je bio Blago Gašpar u 39. minuti kad su 'crveno plavi' igrali na sve ili ništa, bez vratara.

Produžetak? Nakon prvih pet minuta Square je vodio pogotkom Mara Đuraša, a u drugih pet minuta se uspio obraniti, te pobijediti Splita usred Splita i ostati na 'životu'. Nije još gotova sezona za Squrea, a što bi bilo da je Split dobio i drugu utakmicu četvrtfinala. Square je tako i dalje u utrci za naslovom prvaka Hrvatske.
24. travanj 2024 16:45