StoryEditorOCM
OstaloSTOLNI TENIS

41. PRVENSTVO GRADA DUBROVNIKA Tko su najbolje ekipe i najuspješniji pojedinci Prve i Druge lige?

27. travnja 2019. - 00:26
Marinkolor je prvak 41. Prvenstva grada Dubrovnika u stolnom tenisu. Marko Venier, Lidija Vranješ, Josip Martinović Jozo, Barbara Vlahović, Joško Martinović i Marko Šarić su dobili svih 17 susreta u Prvoj ligi, ostvarili tri pobjede više od ekipe Osnovne škole Cavtat - Konavljanin (Matej Butigan, Vlaho Car, Vedran Đurđević i Jurica Prpić) te četiri pobjede više od trećeplasirane ekipe Dr. Čolić (Marinko Matulović, Filip Mikulić, Dario Petković, Ivica Petković i Toni Zoranić).

Svečanost proglašenja najuspješnijih ekipa te pojedinaca (i parova) Prve lige, ali i Druge lige održano je u Konobi Belvedere.

Nagrađeni su najbolji parovi i pojedinci Prve lige. Najuspješniji par su Filip Mikulić i Dario Petković, članovi ekipe Dr. Čolić, srebro je pripalo Vlahu Caru i Vedranu Đurđeviću, paru Osnovne škole Cavtat-Konavljanin, a bronca paru Marinkolora u sastavu Josip Martinović i Marko Venier.

Filip Mikulić (Dr. Čolić) je ujedno i najuspješniji igrač lige – dobio je 34 od 36 mečeva, drugi je Marko Venier (Marinkolor), a treći Milo Stražičić (Soul Caffe).

U Drugoj ligi naslov prvaka osvojila je ekipa Lapad Kolor sa svih 14 pobjeda igrajući u sastavu: Teo Kasač, Marko Muhoberac, Davor Paradžik, Borna Ramljak i Bruno Soldo. Druga je ekipa Luka Sorkočević s 12 pobjeda i 2 poraza (Damir Hađianec, Andrej Hrćan, Juraj Hrćan, Martin Hrćan, Dubravko Lenert, Viktor Lenert iTeofil Topić), a treća ekipa Shaolin Exspress s 9 pobjeda i 5 poraza (Goran Brajković, Adem Gušić, Jadranka Katić i Slobodan Ljepava).

Najuspješniji par su Andrej Hrćan i Juraj Hrćan (Luka Sorkočević), drugi su Nora Bećir i Sandra Đurišić (OŠ  Gruda - Popovići), a treći Teo Kasač i Bruno Soldo (Lapad Kolor), dok je najuspješniji pojedinac Bruno Soldo (Lapad Kolor), drugi je Juraj Hrćan (Luka Sorkočević), a treći Teo Kasač (Lapad Kolor).

Kao i proteklih godina, tako i ove, odličnu organizaciju Prvenstva garad Dubrovnika u stolnom tenisu potpisao je voditelj lige, Josip Sudarević. 
25. travanj 2024 03:10