StoryEditorOCM
OstaloSVJETSKO TAEKWON-DO PRVENSTVO

SAM DOLAZAK NA PRVENSTVO JE VELIKI USPJEH Daria Margeta ispisala povijest dubrovačkog Sharka!

25. travnja 2019. - 19:28
Iskusna, 34-godišnja Tatiana Lobzhenidze iz Kanade zaustavila je Dariu Margetu, članicu Taekwon-do kluba Shark, na startu natjecanja u kategoriji do 57 kilograma na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj.

- Lobzhenidze je 3. DAN crni pojas. Daria je izgubila s 3:1, ali se borila k'o lavica - istaknula je Sanja Rosandić, trenerica dubrovačkog kluba, koja je na SP-u članica stručnog stožera hrvatske reprezentacije. 

- Sam dolazak na Svjetsko prvenstvo na kojem nastupa 1235 natjecatelja iz 64 države je veliki uspjeh za Dariu, koja je ostvarila niz dobrih rezultata u posljednje vrijeme na jakim međunarodnim turnirima. Zahvaljujući tome je i izborila mjesto u Taekwon-do reprezentaciji Hrvatske te stigla na SP-o. Podsjetit ću kako je bila treća na Slovenia Openu, turniru koji je po imenima te ocjenama mnogih kvalitetan turnir poput samog Europskog prvenstva. Slovenia Open je turnir 'A klase' i biti treći na njemu je veliki uspjeh - naglasila je Rosandić.

Dubrovački klub, koji se može pohvaliti medaljama s državnih prvenstava, 2019. godinu pamtit će po prvom nastupu jednog člana kluba na Svjetskom prvenstvu.

- Možemo samo poželjeti kako ćemo nastaviti s dobrim rezultatima te doći u priliku ponovno nastupiti na najvećim natjecanjima, Svjetskom ili Europskom prvenstvu - poželjela je Rosandić.
25. travanj 2024 03:11