StoryEditorOCM
OstaloBOĆANJE

PORAZ U POLUFINALU Opet borba za broncu

25. travnja 2019. - 14:48
Poraz reprezentacije Boćarskog saveza Dubrovačko neretvanske županije u polufinalu završnog turnira juniorskog prvenstva Hrvatske. Izgubila je u Sinju sa 14:8 od ekipe Sveti Jakov Jadranovo te će poslijepodne od 15.30 sati u Bastu igrati za treće mjesto, pokušati ponoviti prošlogodišnji uspjeh. 

Nakon prve četiri discipline Sveti Jakov Jadranovo je vodio sa 6:2. Jedino je u reprezentaciji Boćarskog saveza Dubrovačko neretvanske županije bio uspješan Luka Gašpar, koji je dobio krug. Potom je isti na 'gumama' dobio Karla Šabana u brzinskom izbijanju (40:38). Ali, Sveti Jakov Jadranovo je nakon toga bio bolji u preciznom i štafeti te je Gašparu i ekipi za preokret i pobjedu trebalo dobiti sve četiri posljednje discipline. Dobili su samo dvije... 

Za reprezentaciju Boćarskog saveza Dubrovačko neretvanske županije pod vodstvom Markice Dodiga i Luka Hendića igraju Stijepo Batinić, Marko Batinić, Matko Pendo, Dario Dujmović, Vjeko Haićman, Luka Gašpar, Karmelo Vučković, Marko Gašpar Matej Vukanović.

U drugom polufinalu suparnici su Pazin, pobjednik sjeverne skupine i reprezentacija Boćarskog saveza Splitsko dalmatinske županije.
16. travanj 2024 20:38