StoryEditorOCM
OstaloBOĆANJE

ZAVRŠNI TURNIR JUNIORSKOG PH Prvaci južne skupine doznali suparnika u borbi za finale!

24. travnja 2019. - 23:56
Prošle godine su bili drugi u Kupu Hrvatske, finale su izgubili od Pazina sa samo 5:4, a u Hrvatskoj boćarskoj ligi igrali su na završnom turniru te na kraju se iz Rijeke vratili s broncom. Vrlo vjerojatno bi bili doprvaci da u polufinalu nisu za suparnika imali Vargon, kasnijeg pobjednika. 

Juniorska reprezentacija Boćarskog saveza Dubrovačko neretvanske županije tada je poželjela ostvariti još bolji rezultat u novoj sezoni u kojoj su osvajanjem prvog mjesta u južnoj skupini izborila je izravan plasman u polufinale, među četiri najbolja u državi. U srijedu, 24. travnja, prvog dana završnog turnira bila je slobodna u razigravanju za polufinale te je čekala kako će završiti ogled između domaćina, Boćarskog centra Sinj i ekipe Sveti Jakov Jadranovo. Dočekala je da je slavio gost s 13:9 te će protiv Svetog Jakova Jadranovo igrati za finale, i to u Sinju u četvrtak, 25. travnja, s početkom u 8 sati.   

Drugo polufinale između Pazina, pobjednika sjeverne skupine i Splitsko dalmatinske županije, koja je s 13:9 dobila u razigravanju za plasman među četiri najbolja Vargon, igra se u isto vrijeme u Bastu gdje će se istog dana od 15.30 sati igrati utakmica za treće mjesto, a finale od 16.15 sati. 

Za reprezentaciju Boćarskog saveza Dubrovačko neretvanske županije pod vodstvom Markice Dodiga i Luka Hendića igrat će Stijepo Batinić, Marko Batinić, Matko Pendo, Dario Dujmović, Vjeko Haićman, Luka Gašpar, Karmelo Vučković, Marko Gašpar i Matej Vukanović.
20. travanj 2024 08:42