StoryEditorOCM
OstaloŽENSKI ODBOJKAŠKI KLUB NOVA MOKOŠICA

MALA ODBOJKA Tonći Carević nakon osvojene bronce: 'Naš najveći uspjeh!'

22. travnja 2019. - 18:11
Ostvarili smo najveći uspjeh. Prvi put naše mlađe kategorije su osvojile medalju na regionalnom prvenstvu. Uspjelo je to ekipi djevojčica rođenih 2006. godine i mlađim, koje su bile treće u maloj odbojci na prvenstvu Dalmacije, koje je održano u Trogiru - istaknuo je Tonći Carević, trener odbojkašica Nove Mokošice. 

U skupini je Nova Mokošica dobila Split s 2:1, a izgubila od Kaštel Lukšića s 2:1 te se kao druga plasirala u polufinale u kojem je igrala protiv domaćina, Trogira, pobjednika druge skupine. Nakon poraza u polufinalu s 2:0 ekipa trenera Carevića dobila je u utakmici za treće mjesto Donat s 2:0.  

Povijest Ženskog odbojkaškog kluba Nova Mokošica ispisale su u Trogiru: Iva Maslać, Ivana Bupić, Iva Vodopija, Manuela Karač, Lucija Kraljević, Sara Đuliman, Iva Sekula, Mara Letunić, Matea Milojević i Nina Balija.

- Naša Manuela Karač je izabrana u najbolju postavu prvenstva, tj. najbolju četvorku - naglasio je Carević.

Nova Mokošica će od 10. do 12. svibnja nastupiti na državnom prvenstvu u maloj odbojci u Rovinju gdje će igrati još jedna ekipa iz Dubrovačko-neretvanske županije, Župa dubrovačka. 
24. travanj 2024 10:07