StoryEditorOCM
OstaloODBOJKA

JUNIORSKO PRVENSTVO DALMACIJE Dubrovnik izborio završnicu

Piše PSD.
14. travnja 2019. - 21:51
S tri pobjede juniorke Dubrovnika su izborile nastup na završnom turniru prvenstva Dalmacije, izborile mjesto među četiri najbolje ekipe regije te tako stigle na korak do plasmana na završni turnir državnog prvenstva.

- Cilj je nam je ponoviti prošlogodišnji uspjeh kad smo bile druge u Dalmaciji, a treće na državnom prvenstvu – istaknule su nakon tri pobjede izborene u isto toliko nastupa u Trogiru.

Dubrovnik je prvo bio najbolji u skupini. Dobio je Split s 2:1 te Kaštel Lukšić s 2:0, a u četvrtfinalu savladao s 2:0 domaćina, Trogir, koji je bio drugi u drugoj skupini igranoj u dvorani 'Vinko Kandija' u Trogiru. Završni turnir prvenstva Dalmacije odigrat će se 28. travnja u Sinju. Dubrovnik će u polufinalu igrati protiv domaćina, ekipe Sinja, dok su suparnici u drugom polufinalu Marina Kaštela i Zadar. Finalisti će se plasirati na završnicu državnog prvenstva koja se igra od 3. do 5. svibnja u Rovinju.

Pod vodstvom trenerica Mirjane VrećeMarine Radić Dubrovnik je u Trogiru igrao u sastavu: Petra Ramić, Đive Turajlić, Mia Njavro, Mara Šilje, Leona Rundo, Ivana Ivaniš, Karla Burđelez, Petra Putica, Ema Šušič, Katija Vuličević, Hana Dilberović, Katarina Drobac, Matea Daničić, Ana Matuško i Martina Vreća.

T.V.
17. travanj 2024 06:06