Sport Ostalo

BOĆANJE

JUNIORSKA HRVATSKA LIGA Tko će izravno u polufinale?

BOĆANJE
Prvo mjesto donosi izravan plasman u polufinale doigravanja za prvaka Hrvatske, drugi će za polufinale razigravati s treći iz sjeverne skupine, a treći s juga s drugim iz sjeverne skupine za prolaz među četiri.

Dva kola su do kraja natjecanja u južnoj skupini. Juniorska ekipa Boćarskog saveza Dubrovačko-neretvanske županije osigurala je plasman u doigravanje za prvaka, jasno je kako će tamo igrati iz južne skupine ekipe Boćarskog saveza Splitsko dalmatinske županije i Boćarskog centra Sinj, ali je pitanje s koje će tko pozicije krenuti u završnici, koja se 24. i 25. travnja igra u Sinju i Bastu.

U pretposljednjem kolu ogledt će se Splitsko dalmatinska županija i Dubrovačko-neretvanske. Obje imaju po 13 bodova, zauzimaju dvije vodeće pozicije. Splitsko dalmatinska županija ima bolju poen razliku. Prvi njihov ogled završio je bez pobjednika. U posljednjem kolu Dubrovačko-neretvanska županija igra protiv Škole boćanja Donat Zadar, a tada se sastaju ekipa Boćarskog centra Sinj i ekipa Splitsko-dalmatinske županije. Dvije pobjede ekipi Dubrovačko-neretvanske županije donose prvo mjesto i izravan plasman u polufinale. Porazom u Splitu ostaju uoči zadnjeg kola bez izgleda osvojiti prvo mjesto. U tom slučaju čeka je razigravanje za prolaz među četiri najbolja na završnom turniru.

U 8. kolu ekipa Dubrovačko-neretvanske županije dobila je u dvorani u Metkoviću vršnjake iz Boćarskog saveza Šibensko-kninske županije. Pobjedu 13:9 izborila je pod vodstvom Markice Dodiga igrajući u sastavu: Marko Batinić, Stijepo Batinić, Marko Gašpar, Matej Vukanović, Dario Dujmović, Karmelo Vučković i Luka Gašpar.

Rezultati, 6. kolo: BS Splitsko-dalmatinske županije - BS Šibensko-kninske županije 18:4, 8. kolo: BS Dubrovačko-neretvanske županije - BS Šibensko-kninske županije 13:9, Škola boćanja Donat Zadar – BS Splitsko-dalmatinske županije 4:18.

Poredak: 1. BS Splitsko-dalmatinska županije 13 bodova/6 utakmica, 2. BS Dubrovačko-neretvanske županije 13 bodova /6 utakmica, 3. BC Sinj 12 bodova/6 utakmica, 4. BS Šibensko-kninske županije 6 bodova/7 utakmica, 5. ŠB Donat-Zadar 3 boda / 7 utakmica.

FOTO Luka Gašpar, hrvatski reprezentativac predvodi juniorsku ekipu Boćarskog saveza Dubrovačko-neretvanske županije
Naslovnica Ostalo

Najčitanije

Najnovije

Javni poziv za dodjelu kredita za studente

Javni poziv za dodjelu kredita za studente
Grad Dubrovnik uputio je javni poziv za dodjelu kredita za školovanje za akademsku 2019./2020. godinu, kojim se ...
Javni poziv za dodjelu kredita za studente