StoryEditorOCM
OstaloBOĆANJE

HRVATSKA JUNIORSKA LIGA - JUG Prvi poraz

28. veljače 2019. - 19:52
Prvi poraz upisala je selekcija Boćarskog saveza Dubrovačko-neretvanske županije u natjecanju Hrvatske juniorske lige – južna skupina. Boćarski centar Sinj je na svom terenu bio uspješniji s 15:7.

- Nastupili smo bez četiri standardna igrača, te takvi nismo uspjeli izbjeći poraz – istaknuo je Luko Hendić, tajnik Boćarskog saveza Dubrovačko-neretvanske županije, ujedno jedan od voditelja selekcije.

Boćarski centar Sinj je stigao do 12 bodova te je preuzeo vodeću poziciju upravo od selekcije Boćarskog saveza Dubrovačko-neretvanske županije, koja ima dva boda manje, ali i utakmicu manje od Sinjana, koji su odigrali šest utakmica (četiri pobjede i dva poraza), 

U 8. kolu selekcija Boćarskog saveza Dubrovačko-neretvanske županije (tri pobjede, jedan remi i jedan poraz) dočekuje selekciju Boćarskog saveza Šibensko-kninske županije, koja je četvrta sa 6 bodova (dvije pobjede i tri poraza). Treće mjesto drži selekcija Boćarskog saveza Splitsko-dalmatinske županije sa 7 bodova (dvije pobjede, jedan remi i jedan poraz), dok je peta Škola boćanja Donat Zadar s 3 boda (pobjeda i pet poraza).

U Sinju su za selekciju Boćarskog saveza Dubrovačko-neretvanske županije igrali: Marko Batinić, Marko Gašpar, Matej Vukanović, Karmelo Vučković, Stijepo Batinić i Luka Gašpar.
24. travanj 2024 21:15