StoryEditorOCM
OstaloPRVA HRVATSKA LIGA - JUG ODBOJKAŠICA

NADAO SE SINJ, ALI MU SE ŽELJA NIJE ISPUNILA Dubrovnik projurio kroz Makarsku

24. veljače 2019. - 20:39
Makarska je na papiru za mnoge bila zadnja nada za Sinj da se vrati na vrh, najveća prepreka i najteži ispit do kraja sezone za Dubrovnik, koji je prije 14 dana očitao lekciju Sinju usred Sinja, dobio ga s maksimalnih 3:0, te preuzeo od njega barjak.

Uoči 15. kola Sinjanke su računale kako će uzeti sva tri boda u gostima protiv Trogira, što su i uspjele u subotu navečer, a kako će treća Makarska dan poslije dobiti u svom domu Dubrovnik te kako će one zahvaljujući tome ostati na vrhu na koje su se 'vratile' 24 sata prije zahvaljujući tome što su igrale prije ekipe iz Gospina polja.

Međutim, ekipa Dubrovnika je bila u Makarskoj kakva je bila prije 14 dana protiv Sinja. Odlična. Opet je bez izgubljenog seta stigla do nove pobjede, te i dalje ima velika dva boda prednosti u odnosu na Sinj.

Posao u Makarskoj ekipa trenerice Mirjane Vreće odradila je za 57 minuta. Poen razlika na kraju govori kakav je tko bio - 75:43! U prvom setu dubrovačka ekipa je prepustila Makarskoj samo 12 poena, u drugom je domaćin prijetio, ali su ga zaustavile na 21 poen, dok su u trećem domaćinu ostavile samo 10 poena.

Veliku i vrijednu pobjedu Dubrovnik je izborio u Makarskoj igrajući u sastavu: Anđela Čuljak, Đive Turajlić, Anđela Turuk, Ivana Marinović, Mara Šilje, Sanja Curić, Ivana Ivaniš, Lea Burić, Petra Putica, Katija Vuličević, Martina Vreća, Hana Dilberović, Gabriela Stipanović i Ana Matuško.

Dubrovnik do kraja lige ima odigrati još pet utakmica. Prvo ga u 16. kolu kod kuće čeka ogled protiv Splita II.
20. travanj 2024 02:22